BlogitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatReseptit

Sanan suuryritys käännös suomi-englanti

 • big
  uk
  us
  Otherwise, one day the only way to own a small business in Europe will be to buy a big one and wait. Muutoin olemme jonain päivänä tilanteessa, jossa ainoa keino omistaa pienyritys EU:ssa on ostaa suuryritys ja jäädä odottamaan. Just because it may produce a big player or a big corporation it is not necessarily wrong for the market or anti-competitive. Fuusio ei välttämättä ole markkinoiden kannalta vääränlainen tai kilpailun vastainen vain siksi, että sen tuloksena voi muodostua suuri tekijä tai suuryritys. Not a day goes by without a Member State or big company announcing major investment plans in the energy sector. kirjallinen. - (HU) Joka päivä jokin jäsenvaltio tai suuryritys ilmoittaa suurista energia-alan investointisuunnitelmista.
 • big companyNot a day goes by without a Member State or big company announcing major investment plans in the energy sector. kirjallinen. - (HU) Joka päivä jokin jäsenvaltio tai suuryritys ilmoittaa suurista energia-alan investointisuunnitelmista.
 • company
  uk
  us
  Not a day goes by without a Member State or big company announcing major investment plans in the energy sector. kirjallinen. - (HU) Joka päivä jokin jäsenvaltio tai suuryritys ilmoittaa suurista energia-alan investointisuunnitelmista. In the meantime, a large or medium-sized company can use digital systems to obtain information on published calls for tender. Suuryritys tai keskisuuri yritys voi saada sähköisten järjestelmien kautta tietoa julkistetuista tarjouskilpailuista. A company of actors
 • large
  uk
  us
  If a large-scale enterprise in another industry is not efficient and customer-friendly, it is driven out of business. Jos jonkin toisen toimialan suuryritys ei ole tehokas ja asiakaslähtöinen, se putoaa markkinoilta. In the meantime, a large or medium-sized company can use digital systems to obtain information on published calls for tender. Suuryritys tai keskisuuri yritys voi saada sähköisten järjestelmien kautta tietoa julkistetuista tarjouskilpailuista. Consequently, there is no problem of a small enterprise facing 25 or 15 different tax systems and, consequently, of being oppressed or foundering, in contrast to the potential of a large enterprise. Näin ollen pk-yritys ei joudu tekemisiin 25:n tai 15:n eri verojärjestelmän kanssa, eikä se näin ollen joudu syrjinnän kohteeksi ja tätä kautta konkurssiin sen paremmin kuin jokin suuryritys.
 • useita vaihtoehtoja) large company

Sanan suuryritys määritelmät

Esimerkit

 • Microsoft ja Nokia ovat suuryrityksiä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja