TietovisatHoroskooppiReseptitVaihtoautotBlogitNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan tarvittava käännös suomi-englanti

 • necessary
  us
  Both measures thus lack the necessary legal basis. Kummaltakin toimenpiteeltä puuttuu näin ollen tarvittava oikeusperusta. The investment required to do that is substantial, but necessary. Niihin tarvittava investointi on tuntuva, mutta se ovat välttämätön. It has the necessary competence in financial matters and it has the necessary independence. Sillä on rahoituskysymyksissä tarvittava ammattipätevyys ja tarvittava riippumattomuus.
 • needful
 • requisite
  us
  I hope the time limits and deadlines that have been set will now serve to bring together the business participants and the requisite consortium. Toivon, että sovittujen aikataulujen ja määräaikojen rajoissa saadaan nyt kokoon osakasyritykset ja tarvittava konsortio. The European Central Bank is satisfied that the requisite amount of the new euro notes will be dispersed to financial institutions in non-Euro zone countries. Euroopan keskuspankki on vakuuttunut, että tarvittava määrä uusia euroseteleitä levitetään euroalueen ulkopuolisten maiden rahoituslaitoksille. We want the European Council to convey a message of determination and confidence, demonstrating that the requisite political will exists to enable us to step up the pace of reform. Haluamme Eurooppa-neuvoston välittävän päättäväisen ja luottavaisen viestin siitä, että uudistusten vauhdittamiseen tarvittava poliittinen tahto on olemassa.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja