TV-ohjelmatReseptitHoroskooppiBlogitVaihtoautotTietovisatNauris.fi

Sanan tauti käännös suomi-englanti

 • disease
  us
  Alzheimer's is a cruel disease. Alzheimerin tauti on julma tauti. BSE is a disease of older cows, primarily older dairy cows. BSE on iäkkäämpien lehmien tauti, pääasiallisesti iäkkäämpien lypsylehmien tauti. However, avian flu is not a new disease. Lintuinfluenssa ei ole kuitenkaan uusi tauti.
 • affection
  us
 • malady
  us
 • condition
  us
  Because instances of MS and every other autoimmune condition, of which there are many, are on the increase. Koska MS-tauti ja kaikki muut autoimmuunisairaudet, joita on monia, ovat yleistymässä. This is a natural process, since Alzheimer's disease is a neurodegenerative condition; in other words a condition in which neurons deteriorate and die. Kyse on luonnollisesta prosessista, sillä Alzheimerin tauti on neurodegeneratiivinen sairaus. Toisin sanoen kyse on sairaudesta, jossa neuroneita vahingoittuu ja kuolee. We must also try to get those who have the condition properly diagnosed and call on Member States to have more neurologists who have a specialism in epilepsy. On pyrittävä myös siihen, että tauti diagnosoidaan asianmukaisesti ja että jäsenvaltioilla on entistä enemmän neurologeja, jotka ovat erikoistuneet epilepsiaan.
 • Hurler syndrome
 • illness
  uk
  us
  Let us think about how this illness, which we call the crisis, arose. Pohditaanpa mistä tämä tauti, jota kutsumme kriisiksi, sai alkunsa. My group considers that we are in the process of inventing a cure that is worse than the illness itself. Ryhmäni katsoo, että olemme keksimässä parannuskeinoa, joka on pahempi kuin itse tauti. Alzheimer's disease is indeed a very particular type of illness which should not be treated in the same way as mental illnesses. Alzheimerin tauti on hyvin erityinen sairauden muoto, jota ei tule rinnastaa mielisairauteen.

Sanan tauti määritelmät

 • lääketieteellisesti määriteltävissä oleva yhteisten oireiden vallitessa useilla yksilöillä esiintyvä sairaus

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja