TietovisatNauris.fiReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitVaihtoautot

Sanan tehokkuus käännös suomi-englanti

 • effectiveness
  us
  Its effectiveness depends on several factors. Tehokkuus riippuu monesta seikasta. Its effectiveness and credibility are at stake. Sen tehokkuus ja uskottavuus ovat vaakalaudalla. The effectiveness of all those measures is questionable. Kaikkien noiden toimien tehokkuus voidaan kyseenalaistaa.
 • effectivity
 • efficacy
  I have no idea what the efficacy of these cures is. Minulla ei ole aavistustakaan, mikä näiden hoitokeinojen tehokkuus on. Simplicity, efficacy, innovation, that is ... Yksinkertaisuus, tehokkuus ja innovointi ovat... The second aspect I wish to emphasize is that of efficacy. Toinen seikka, jota korostan, on tehokkuus.
 • efficiency
  us
  Efficiency is the main target. Tärkein päämäärä on tehokkuus. Another major point is efficiency. Toinen tärkeä kohta on tehokkuus. Efficiency is not just a question of price. Tehokkuus ei ole ainoastaan hintakysymys.
 • effectuality
 • effectualness
 • performance
  us
  Improved performance goes hand in hand with the enhancement of the quality of programmes. Tehokkuus paranee ohjelmien laadun paranemisen myötä. Environmental performance will be the motivation, not competition based merely on car size or engine capacity. Motivaationa on ekologinen tehokkuus, ei pelkästään ajoneuvojen kokoon tai moottorin tehoon perustuva kilpailu. It is true that the performance of individual lorries is improving, but they are doing more miles. On totta, että yksittäisten kuorma-autojen ekologinen tehokkuus lisääntyy, mutta niillä myös ajetaan yhä enemmän.
 • productivity
  us
  Productivity and efficiency are also at their best in such cases. Sellaisella työpaikalla myös tuottavuus ja tehokkuus ovat parhaat.
 • self-efficacy

Sanan tehokkuus määritelmät

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja