HoroskooppiReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatBlogitViihde

Sanan tehokkuus käännös suomi-englanti

 • effectiveness
  us
  Its effectiveness depends on several factors. Tehokkuus riippuu monesta seikasta. Its effectiveness and credibility are at stake. Sen tehokkuus ja uskottavuus ovat vaakalaudalla. The effectiveness of all those measures is questionable. Kaikkien noiden toimien tehokkuus voidaan kyseenalaistaa.
 • effectivity
 • efficacyI have no idea what the efficacy of these cures is. Minulla ei ole aavistustakaan, mikä näiden hoitokeinojen tehokkuus on. Simplicity, efficacy, innovation, that is ... Yksinkertaisuus, tehokkuus ja innovointi ovat... The second aspect I wish to emphasize is that of efficacy. Toinen seikka, jota korostan, on tehokkuus.
 • efficiency
  us
  Efficiency is the main target. Tärkein päämäärä on tehokkuus. Another major point is efficiency. Toinen tärkeä kohta on tehokkuus. Efficiency is not just a question of price. Tehokkuus ei ole ainoastaan hintakysymys.
 • productivity
  us
  Productivity and efficiency are also at their best in such cases. Sellaisella työpaikalla myös tuottavuus ja tehokkuus ovat parhaat. You can see the computer age everywhere but in the productivity statistics

Sanan tehokkuus määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja