ViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitTietovisatReseptit

Sanan toimintasuunnitelma käännös suomi-englanti

  • action planAction Plan on Urban Mobility ( Kaupunkiliikennettä koskeva toimintasuunnitelma ( Action plan on urban mobility (vote) Kaupunkiliikennettä koskeva toimintasuunnitelma (äänestys) Action Plan on Urban Mobility (debate) Kaupunkiliikennettä koskeva toimintasuunnitelma (keskustelu)
  • blueprint
    us
    The architect blueprinted the renovation plan once the client had signed off.They blueprinted every aspect of the first phase of the operation.
  • strategyDoes the Council have any strategy for this sensitive region? Onko neuvostolla jokin toimintasuunnitelma tätä arkaa aluetta varten? The new strategy must be a concrete action plan with realistic, verifiable goals. Uuden strategian on oltava konkreettinen toimintasuunnitelma, jossa on realistisia ja varmistettavissa olevia tavoitteita. I see this as a risky strategy as long as there is no framework provided for it. Tämä on mielestäni arveluttava toimintasuunnitelma niin kauan kuin asiasta ei ole minkäänlaista sääntelykehystä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja