BlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitHoroskooppiViihde

Sanan strategy käännös englanti-suomi

  • strategia
    Afganistania koskeva uusi strategia ( A new strategy for Afghanistan ( Mustaamerta koskeva EU:n strategia ( An EU Strategy for the Black Sea ( Strategia myös hyödyttää kumpaakin osapuolta. It is also a win-win strategy.
  • strateginen suunnittelu
    Toinen merkittävä muutos on strateginen suunnittelu, jossa hyödynnetään komission vuosittain laatimaa toimintamenetelmästrategiaa. Another major change is the strategic planning using the Annual Policy Strategy within the Commission.
  • toimintasuunnitelma
    Onko neuvostolla jokin toimintasuunnitelma tätä arkaa aluetta varten? Does the Council have any strategy for this sensitive region? Uuden strategian on oltava konkreettinen toimintasuunnitelma, jossa on realistisia ja varmistettavissa olevia tavoitteita. The new strategy must be a concrete action plan with realistic, verifiable goals. Tämä on mielestäni arveluttava toimintasuunnitelma niin kauan kuin asiasta ei ole minkäänlaista sääntelykehystä. I see this as a risky strategy as long as there is no framework provided for it.

Sanan strategy määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja