HoroskooppiTietovisatVaihtoautotViihdeReseptitTV-ohjelmatBlogit

Sanan trooppinen käännös suomi-englanti

  • tropical
    us
    This is a tropical fruit marketed in the Northern hemisphere and its distribution is also a fundamental part of North-South cooperation. Koska kyseessä on pohjoisella pallonpuoliskolla kaupan pidettävä trooppinen hedelmä, sen jakelu riippuu myös olennaisesti panostuksesta pohjoisetelä-yhteistyöhön. In these islands, which are characterised by tropical luxuriance and unspeakable poverty, the machine gunning of villages, kidnappings, ransom demands and torture are common currency. Näillä saarilla, joille on ominaista trooppinen yltäkylläisyys ja uskomaton köyhyys, kyliin ampuminen, sieppaukset, lunnasvaatimukset ja kidutukset ovat yleisiä.
  • tropic
    This is a tropical fruit marketed in the Northern hemisphere and its distribution is also a fundamental part of North-South cooperation. Koska kyseessä on pohjoisella pallonpuoliskolla kaupan pidettävä trooppinen hedelmä, sen jakelu riippuu myös olennaisesti panostuksesta pohjoisetelä-yhteistyöhön. In these islands, which are characterised by tropical luxuriance and unspeakable poverty, the machine gunning of villages, kidnappings, ransom demands and torture are common currency. Näillä saarilla, joille on ominaista trooppinen yltäkylläisyys ja uskomaton köyhyys, kyliin ampuminen, sieppaukset, lunnasvaatimukset ja kidutukset ovat yleisiä. The binding of oxygen to hemoglobin is allosterically regulated by various tropic factors, such as BPG and acidity

Sanan trooppinen määritelmät

  • ilmastoltaan tropiikille ominainen tai tropiikkiin liittyvä
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja