ReseptitTietovisatHoroskooppiNauris.fiVaihtoautotBlogitTV-ohjelmat

Sanan turha käännös suomi-englanti

 • vain
  us
  This death must not be in vain. Hänen kuolemansa ei saa olla turha. Don't let his death be in vain'. Hänen kuolemansa ei saa olla turha." We know, today, that this was a vain hope. Nyt me tiedämme, että se oli turha toivo.
 • useless
  us
  I feel ashamed for this Parliament; it is a useless Parliament and a Parliament of useless people. Häpeän tätä parlamenttia. Se on turha parlamentti ja turhien ihmisten parlamentti. The sorting of waste which they carry out therefore appears to be useless. Tällöin heidän olisi turha lajitella jätteitä. It is useless to have a shop with state-of-the-art equipment if you have no customers. Huippuvarustettu kauppakin on turha, jos sillä ei ole asiakkaita.
 • fruitless
  Moreover, and in conclusion, it seems to me that the war of figures which Parliament, the Council and the Commission are waging regarding this case is particularly fruitless. Toisaalta päätän tähän puheeni minusta tuntuu, että taistelu luvuista, johon parlamentti, neuvosto ja komissio ovat nyt tässä asiassa sortuneet, on täysin turha. The unskilled man’s attempt at fixing his car engine was fruitlessThe fruitless woman desperately wanted to have children
 • futile
  Such a fight would be both futile and ridiculous. Tällainen taistelu olisi paitsi turha myös naurettava. It would simply be a futile effort by the Americans to preserve unviable jobs in steel. Ne olisivat vain yhdysvaltalaisten turha yritys suojella tuhoon tuomittuja työpaikkoja teräsalalla. There needs to be a sensible number of checks, as any legislation is futile and ineffective if its implementation is not monitored. Tarkastuksia tarvitaan järkevä määrä, sillä lainsäädäntö on turha ja tehoton, jollei sen noudattamista valvota.
 • pointless
  us
  It is pointless for us to hide it. Meidän on turha peitellä sitä. I find this solution to be pointless and superficial. Tämä ratkaisu on mielestäni turha ja pinnallinen. The fact is, however, that each of these deaths is pointless. On kuitenkin totta, että jokainen kuolema on ollut turha.
 • unavailing
 • unnecessary
  us
  This is entirely unnecessary ideology. Tällainen ajatusmalli on täysin turha. I think this is an unnecessary measure. Minusta kyseinen toimenpide on turha. Therefore, your comment here was unnecessary. Siksi teidän tätä koskeva huomautuksenne oli turha.
 • abortive
  an abortive childan abortive attemptan abortive organ
 • dispensable
 • gratuitous
  us
  My amendment of the legislative proposal on the design and placing of these soft protective barriers at these black spots is not therefore gratuitous. Lakiehdotukseen tekemäni tarkistus, joka koskee myötäävien suojarakenteiden suunnittelua ja asettamista "mustille" osuuksille, ei ole siis turha. It is in fact a gratuitous provocation and it is sticking two fingers up at the Dutch voters and, by extension, all European voters who want nothing to do with a European superstate. Se on täysin turha provokaatio ja hävytön ele alankomaalaisia ja laajemmin kaikkia niitä eurooppalaisia äänestäjiä kohtaan, jotka eivät halua eurooppalaista supervaltiota. gratuitous violence
 • ineffectual
  Our group leader proved highly ineffectual, caving to every whim put forth by the other members.
 • needless
  us
  His presence, needless to say, is sorely missed in this House. On turha sanoakaan, että hänen läsnäoloaan kaivataan parlamentissa kovasti. Needless to say, I was, despite the outcome, very disappointed about that. Lienee turha sanoakaan, että lopputuloksesta huolimatta olin tähän hyvin pettynyt. Needless to say, the Communist Party of Greece will be voting against the report. Turha sanoakaan, että Kreikan kommunistinen puolue äänestää mietintöä vastaan.
 • redundant
  Amendment No 5 is redundant in the light of Amendment No 4. Tarkistus 5 on turha, koska samat asiat tulevat esille tarkistuksessa 4. We do not need a fixed deal that is redundant by the time the ink is dry on the paper. Emme tarvitse kiinteää sopimusta, joka olisi täysin turha ennen kuin sen muste olisi edes kuivunut. As such, the joint motion for a resolution is now redundant, which is why I voted against it. Yhteinen päätöslauselmaesitys on siten sellaisenaan turha, minkä vuoksi äänestin sitä vastaan.
 • wasted
  us
  I hope it will not be a wasted effort, because a thinker from my country used to say that wasted effort leads to melancholy, and at this time of night I do not want to get melancholic. Toivon, ettei ponnistelu mene hukkaan, koska eräs ajattelija kotimaastani on sanonut, että turha ponnistelu johtaa alakuloon, enkä tähän aikaan illasta haluaisi tulla alakuloiseksi.

Sanan turha määritelmät

 • sellainen, jota ei tarvita mihinkään tai johonkin tarkoitukseen; sellainen, mikä on hyödytön

Esimerkit

 • Turha ostaa koko ajan lisää turhaa tavaraa!
 • Kaikki hänen ponnistelunsa osoittautuivat turhiksi.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja