TietovisatHoroskooppiBlogitVaihtoautotNauris.fiReseptitTV-ohjelmat

Sanan tarpeeton käännös suomi-englanti

 • unnecessary
  us
  It is therefore an unnecessary amendment. Näin ollen tarkistus on tarpeeton. That is completely unnecessary regulation. Kyseinen määräys on täysin tarpeeton. This is an unnecessary and damaging measure. Tämä on tarpeeton ja haitallinen toimenpide.
 • needless
  us
  MEPs bear the brunt of public blame, but it is the overinflated bureaucracy, needless excesses and the redundant buildings which cost the money. Euroopan parlamentin jäsenet kärsivät eniten kansalaisten syytöksistä, mutta ylipaisunut byrokratia, tarpeeton liikakulutus ja turhat kiinteistöt maksavat eniten. This new project of yours will only be a needless expense.
 • useless
  us
  I heard also that Galileo could be useless. Kuulin myös sanottavan, että Galileo voisi olla tarpeeton. The Commission's proposal is useless, it is dangerous and it is bad. Komission ehdotus on tarpeeton, se on vaarallinen ja se on huono. It is useless because today the status quo enables everyone to consume the sort of chocolate that they actually want. Se on tarpeeton, koska nykyisin vallitseva tilanne antaa kaikille mahdollisuuden kuluttaa sellaista suklaata kuin mitä he haluavat.
 • dead
  us
  All of my grandparents are deadHe is dead to meYou come back here this instant! Oh, when I get my hands on you, youre dead, mister!
 • gratuitous
  us
  The political persecution, gratuitous violence, hunger, suffering and the deaths of many citizens are Mugabe's recent 'work', which need to go down in the annals of history. Poliittinen ahdistelu, tarpeeton väkivalta, nälänhätä, kärsimykset ja monien kansalaisten kuolemat ovat Mugaben viimeisimpiä ”töitä”, joiden pitää siirtyä historian kirjoihin. gratuitous violence
 • superfluous
  us
  Your point of order is therefore superfluous. Teidän työjärjestyspuheenvuoronne on näin ollen tarpeeton. Amendment No 2 is, therefore, superfluous. Tarkistusehdotus 2 on sen vuoksi tarpeeton. This amendment is quite simply superfluous. Tämä tarkistus on yksinkertaisesti tarpeeton.
 • expendable
  Oil and other expendable resources are frequently the subject of military disputes.The anti-aircraft rocket is fired from an expendable launch platform.The research department was deemed expendable, and its funding was not renewed.
 • redundant
  It is unnecessary; it is redundant; it is already becoming obsolescent. Se on turha, se on tarpeeton, se on jo vanhentumassa. These informal amendments have rendered the current text redundant and obsolete. Näiden epävirallisten muutosten vuoksi nykyisen perussopimuksen teksti on tarpeeton ja vanhentunut. Once the rates are fixed, this makes the whole agri-monetary system totally redundant. Kun kurssit on määritetty, koko maatalouden valuuttajärjestelmä on täysin tarpeeton.
 • unwarranted
  This is an unwarranted action and betrays an agreement signed up to in 1994 during privatisation. Tämä on tarpeeton toimi ja vastoin vuonna 1994 yksityistämisen aikana allekirjoitettua sopimusta. As others have said, the degree of unwarranted secrecy imposed by the Council has been utterly scandalous. Kuten muut ovat todenneet, neuvoston tarpeeton salamyhkäisyys on ollut täysin pöyristyttävää. The fuss that is made about it is completely unwarranted and not in the interests of public health and the environment. Asiasta nostettu kohu on täysin asiaton ja tarpeeton kansanterveyden ja ympäristön kannalta.

Sanan tarpeeton määritelmät

 • sellainen, mille ei ole mitään tarvetta tai käyttöä; jota ilman voi ihan hyvin olla; josta ei ole mitään hyötyä

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja