ReseptitBlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotViihde

Sanan vaje käännös suomi-englanti

  • deficiencyWe are, therefore, dealing with a structural deficiency which must be dealt with through structural measures. Kyseessä on siis rakenteellinen vaje, jonka korjaamiseksi tarvitaan rakenteellisia toimia. This deficiency also lies at the heart of a further problem, namely the failure of our citizens fully to accept European integration. Vaje puolestaan on tärkein syy siihen, että Euroopan kansalaiset suhtautuvat torjuvasti Euroopan yhdentymiseen.
  • deficitDeficit and surplus are tools, depending on the economic cycle. Vaje ja ylijäämä ovat välineitä, jotka riippuvat talouden syklistä. That was irresponsible and that is why it now has a budget deficit of 32%. Se oli vastuutonta, ja siksi sen talousarvion vaje on nyt 32 prosenttia. First there is the pragmatic deficit. Ensimmäiseksi pragmaattinen vaje.
  • lack
    us
    We have funded many studies, which demonstrate the serious lack of social protection for assisting spouses. Olemme rahoittaneet monia tutkimuksia, joista selviää, että perheyritysten toimintaan osallistuvilla naisilla on merkittävä vaje sosiaaliturvassaan. My life lacks excitement.Hell never lack for company while hes got all that money.

Sanan vaje määritelmät

Esimerkit

  • syntyä vajeita
  • Toimituksessanne oli kohtuuttomasti vajeita.
  • Vajeen kasvu saattaa johtaa kassakriisiin.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja