HoroskooppiReseptitBlogitVaihtoautotViihdeTietovisatTV-ohjelmat

Sanan lack käännös englanti-suomi

 • puute
  Toiseksi: tiedottamisen puute. Second: the lack of information. Yksi on yhteenliitäntöjen puute. One is the lack of interconnection. Asiassa on siten logiikan ja johdonmukaisuuden puute. So there is a lack of logic and a lack of consistency.
 • puuttua
  Poliittisen tahdon puutteeseen ei kuitenkaan voida puuttua. What it cannot address is the lack of political will. Osalta saattaa puuttua asianmukainen sosiaaliturva ja muu turva. Many of our assistants may lack proper social security and other cover. Kestävän kehityksen haittapuoli on se, että se on hyvin yleisluontoinen käsite, josta voi puuttua substanssia. The disadvantage of sustainability is that it is a very general concept that can also lack substance.
 • pula
  Euroopalla on huutava pula talousarviovaroista. It is budgetary resources that Europe sorely lacks. Valitettavasti voimavaroista on yhä huutava pula. Unfortunately, there is still a glaring lack of resources. Maailman terveysrahaston toimintaa haittaa huutava pula taloudellisista resursseista. The World Health Fund is sorely lacking in financial resources.
 • tarvita
  Tarvitsen lepoa, ruokaa, vettä...Hän tarvitsee apua.Laitetta tarvitaan siihen ja siihen.
 • vajaus
  Kassa osoitti kolmen sadan markan vajausta.maksutaseen vajaus
 • vaje
  Olemme rahoittaneet monia tutkimuksia, joista selviää, että perheyritysten toimintaan osallistuvilla naisilla on merkittävä vaje sosiaaliturvassaan. We have funded many studies, which demonstrate the serious lack of social protection for assisting spouses. syntyä vajeitaToimituksessanne oli kohtuuttomasti vajeita.

Sanan lack määritelmät

Esimerkit

 • My life lacks excitement.
 • Hell never lack for company while hes got all that money.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja