BlogitReseptitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeHoroskooppi

Sanan lack käännös englanti-suomi

  • puuteToiseksi: tiedottamisen puute. Second: the lack of information. Yksi on yhteenliitäntöjen puute. One is the lack of interconnection. Asiassa on siten logiikan ja johdonmukaisuuden puute. So there is a lack of logic and a lack of consistency.
  • puuttuaPoliittisen tahdon puutteeseen ei kuitenkaan voida puuttua. What it cannot address is the lack of political will. Osalta saattaa puuttua asianmukainen sosiaaliturva ja muu turva. Many of our assistants may lack proper social security and other cover. Kestävän kehityksen haittapuoli on se, että se on hyvin yleisluontoinen käsite, josta voi puuttua substanssia. The disadvantage of sustainability is that it is a very general concept that can also lack substance.
  • pulaEuroopalla on huutava pula talousarviovaroista. It is budgetary resources that Europe sorely lacks. Valitettavasti voimavaroista on yhä huutava pula. Unfortunately, there is still a glaring lack of resources. Maailman terveysrahaston toimintaa haittaa huutava pula taloudellisista resursseista. The World Health Fund is sorely lacking in financial resources.
  • tarvitaTarvitsen lepoa, ruokaa, vettä...Hän tarvitsee apua.Laitetta tarvitaan siihen ja siihen.
  • vajausKassa osoitti kolmen sadan markan vajausta.maksutaseen vajaus
  • vajeOlemme rahoittaneet monia tutkimuksia, joista selviää, että perheyritysten toimintaan osallistuvilla naisilla on merkittävä vaje sosiaaliturvassaan. We have funded many studies, which demonstrate the serious lack of social protection for assisting spouses. syntyä vajeitaToimituksessanne oli kohtuuttomasti vajeita.

Sanan lack määritelmät

Esimerkit

  • My life lacks excitement.
  • Hell never lack for company while hes got all that money.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja