BlogitReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiViihdeTietovisat

Sanan vankka käännös suomi-englanti

 • firm
  uk
  us
  For this to happen, there needs to be a firm legal basis. Jotta näin tapahtuisi, siihen vaaditaan vankka oikeudellinen perusta. The structure we wish to extend must have firm foundations and it must be functional. Rakennuksella, jota haluamme laajentaa, pitää olla myös vankka perusta ja sen pitää olla toimiva. The firm priority is, and will remain, regulatory acceptance of alternative test methods. Vankka ensisijainen tavoitteemme on edelleen vaihtoehtoisten testimenetelmien hyväksyminen säädöstarkoituksiin.
 • sturdy
  us
  Therefore - and I agree with Mr Brok in this regard - we need to obtain a sturdy External Action Service. Tämän vuoksi - ja tässä olen samaa mieltä jäsen Brokin kanssa - meidän on saatava aikaan vankka ulkosuhdehallinto. While the result is not flawless, the edifice you have built is sturdy: the roof should not leak as long as the building blocks of progress are cemented by the mortar of determination. Vaikka tulos ei ole täydellinen, muodostamanne rakennelma on vankka: katon ei pitäisi vuotaa, kunhan edistyksen muodostamat rakennuselementit liitetään toisiinsa lujin siten. a sturdy oak tree
 • hearty
  us
  a hearty welcome;  hearty in supporting the governmenta hearty mana hearty handshake;  a hearty timber
 • husky
 • robustTo conclude, what is important is to come up with an effective and robust system. Päätteeksi totean, että on tärkeää kehittää tehokas ja vankka järjestelmä. For data-sharing, though, it must be a robust and binding legal framework of data protection. Tietojen vaihtoa varten on kuitenkin oltava vankka ja sitova tietosuojaa koskeva oikeuskehys. The state of our industry is robust, and our flagship, the euro, has indeed steered us through the straits. Teollisuutemme tila on vankka, ja lippulaivamme euro on todellakin luotsannut meidät vaikeista tilanteista.
 • rugged
  us
 • solid
  us
  This is why the euro is basically stable and solid. Siksi euro on perusolemukseltaan vakaa ja vankka. I believe that we have here a currency that is, in fact, solid, and solid in historical terms, too. Uskon, että meillä on valuutta, joka on todellisuudessa vankka, ja vankka myös historiallisesti. We have a solid base of more than 200 legal acts in the environment. Meillä on ympäristön alalla yli 200 säädöksen vankka perusta.
 • strong
  uk
  us
  I am a strong proponent of FTAs. Olen vapaakauppasopimusten vankka kannattaja. Our Parliament was and is the strong proponent of strong EU foreign policy. Parlamentti on ollut ja on edelleen EU:n voimakkaan ulkopolitiikan vankka kannattaja. The EU has a strong acquis on the fight against racism and xenophobia. EU:ssa on vankka rasismin ja muukalaisvihan torjuntaa koskeva säännöstö.
 • trig

Sanan vankka määritelmät

 • järkkymätön, murtumaton, vahva, pysyvä, jämäkkä, horjumaton

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja