VaihtoautotBlogitViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatReseptit

Sanan yleensä käännös suomi-englanti

 • generally
  us
  I am generally fair, Mr Purvis. Hyvä John Purvis, olen yleensä oikeudenmukainen. Generally it is a matter of Carousel Fraud. Yleensä on kyse juuri karusellipetoksista. That is why we have generally voted against them. Siksi olemme yleensä äänestäneet sopimuksia vastaan.
 • usually
  us
  Seeds are usually non-dormant. Niiden siemenet eivät yleensä ole lepotilassa. Usually you do that three ways. Tähän pyritään yleensä kolmella eri tavalla. It means that gamblers usually lose. Se tarkoittaa, että pelaaja yleensä häviää.
 • as a ruleWe do not have armed police as a rule in the United Kingdom. Yhdistyneessä kuningaskunnassa ei yleensä ole aseistettuja poliisijoukkoja. As a rule, the result has been twice as much harm caused to the poor. Yleensä ottaen tästä on koitunut köyhille kaksinkertaista haittaa. It proves that works councils have, as a rule, fulfilled their duties. Siinä osoitetaan, että yritysneuvostot ovat yleensä täyttäneet tehtävänsä.
 • in general
  us
  The fight has, in general, been in vain. Taistelu on ollut yleensä turhaa. In general, European projects do not run smoothly. Eurooppalaiset hankkeet eivät yleensä suju kitkattomasti. In general, it is the employer who is penalised. Yleensä rangaistuksen saa työnantaja.
 • normallyThat is normally enough for a group leader. Tämä yleensä riittää, kun kyseessä on ryhmän puheenjohtaja. Normally there is a government and a parliament. Yleensä on hallitus ja parlamentti. This is normally a sign of the beginning of the end. Se on yleensä osoitus lopun alusta.
 • on averageThis leads on average to higher returns. Se johtaa yleensä korkeaan tuottoon. Until now, it generally took on average nine months, but the average time has now been reduced to between 40 and 45 days. Aiemmin luovutusmenettely kesti yleensä keskimäärin yhdeksän kuukautta, mutta nyt se kestää enää keskimäärin 40–45 päivää. Despite the fact that women generally have a higher education, they earn on average 15% less than men for the same or similar work. Vaikka naisilla on yleensä korkeampi koulutus, he ansaitsevat keskimäärin 15 prosenttia vähemmän kuin miehet samasta tai samanlaisesta työstä.
 • tend
  us
  Any hegemonic power tends to become divorced from society. Kaikenlaiset ylivaltaa tavoittelevat liikkeet yleensä erkanevat yhteiskunnasta. In general, we tend to value things once we have lost them. Yleensä meillä on taipumuksena arvostaa niitä asioita, jotka menetämme. Patients also tend to seek information online. Yleensä potilaat etsivät tietoa myös Internetistä.
 • typically
  us
  These are typically areas in which international coordination is constructive and necessary. Näillä aloilla kansainvälinen koordinointi on yleensä rakentavaa ja välttämätöntä. The worst-off are the most backward, typically rural regions that are falling behind virtually in front of our eyes. Heikoimmassa asemassa ovat pahiten jälkeenjääneet alueet – yleensä maaseutualueet – jotka ovat silminnähtävästi putoamassa kehityksen kelkasta. We should realise, however, that women typically fill lower positions, be it in the European Parliament or the secretariats. Meidän olisi kuitenkin ymmärrettävä, että naiset saavat yleensä alhaisemman tason paikkoja niin Euroopan parlamentissa kuin sihteeristöissäkin.

Sanan yleensä määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja