ViihdeHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotReseptit

Sanan sinut käännös suomi-espanja

 • laf
  Deben conocer los ordenadores e Internet con la misma intensidad que las semillas y los animales en el establo. Viljelijöiden on oltava aivan yhtä sinut tietokoneen ja Internetin kuin siementen ja navetassa olevien eläinten kanssa. Konrad Adenauer dijo en cierta ocasión -y sabía lo que decía- que la manera más segura de apaciguar a un tigre es permitir que te devore. Konrad Adenauer sanoi kerran tiesin mistä hän puhui , että varmin tapa rauhoittaa tiikeri on antaa sen hotkaista sinut suuhunsa. Es exactamente lo mismo cuando alguien, periodista o editor, es encarcelado porque discrepa con el gobierno, con independencia del país en cuestión. Se on aivan sama asia, vaikka sinut olisi vangittu, koska olet lehtimiehenä tai kustantajana esittänyt erilaisia näkemyksiä kuin hallitus riippumatta siitä, missä maassa olet.
 • lem
  Si uno debe 100 000 euros al banco, el banco le tiene en sus manos. Jos olet pankille velkaa 100 000 euroa, pankki omistaa sinut. Dígales que le envíen a usted para convencerlo de que deje el trabajo; también es justo que él disfrute como todos de una buena pensión. Pyydä, että sinut lähetetään Kuubaan, ja suostuttele hänet jättämään työnsä. Hänenkin kuuluu saada hyvä eläke, kuten kaikkien muidenkin. Deben conocer los ordenadores e Internet con la misma intensidad que las semillas y los animales en el establo. Viljelijöiden on oltava aivan yhtä sinut tietokoneen ja Internetin kuin siementen ja navetassa olevien eläinten kanssa.
 • lom
  Es maravilloso verte aquí y espero que podamos reunirnos personalmente. On hienoa nähdä sinut täällä, ja toivon, että voimme tavata henkilökohtaisesti. Naturalmente, también a usted, señor Stubb - de ningún modo podría dejar de mencionarle - y lo mismo vale para el señor Brie. Tietenkin myös sinulle, Alexander Stubb, olisihan mahdottomuus unohtaa mainita sinut, tai André Brie. Deben conocer los ordenadores e Internet con la misma intensidad que las semillas y los animales en el establo. Viljelijöiden on oltava aivan yhtä sinut tietokoneen ja Internetin kuin siementen ja navetassa olevien eläinten kanssa.
 • te usted
 • ti
  Si haces daño a nuestros conciudadanos, te encontraremos y serás castigado. Jos vahingoitat maanmiehiämme, etsimme sinut käsiimme ja rankaisemme sinua. Sé que todo ocurrió hace mucho tiempo, pero una nación tiene que reconciliarse con su historia y por el momento Turquía no ha reconocido esta sangrienta etapa de la suya. Tiedän, että se tapahtui kauan sitten, mutta kansakunnan on oltava sinut menneisyytensä kanssa, eikä Turkki ole tähän mennessä oppinut elämään tilillään olevan veritahran kanssa. Pero usted tiene que pedir al Parlamento Europeo, como representante del Partido de los Jubilados, que le envíe a La Habana para hablar con Fidel Castro y ofrecerle una buena pensión. Eläkeläisten puolueen edustajana sinun on kuitenkin pyydettävä, että Euroopan parlamentti lähettää sinut Havannaan puhumaan Fidel Castrolle ja tarjoamaan hänelle hyvää eläkettä.
 • tu
  "Por tus palabras serás juzgado y por tus palabras serás condenado". "Sanojesi perusteella sinut julistetaan syyttömäksi, ja sanojesi perusteella sinut tuomitaan syylliseksi." Si eres parte de un equipo, y juegas mal, o te expulsan o te exigen que mejores tu juego. Jos olet osa joukkuetta ja pelaat huonosti, sinut joko pudotetaan pelistä tai sinun käsketään lähteä siitä. Paca, me alegra mucho que hayas podido volver a esta Cámara y participar en el debate sobre tu informe. Olen erittäin iloinen nähdessäni sinut täällä tänään osallistumassa mietinnöstäsi käytävään keskusteluun.
 • voss

Sanan sinut määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja