ReseptitViihdeHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautot

Sanan erinomainen käännös suomi-italia

 • eccezionaleEcco perché la relazione Gomes è eccezionale. Siksi Ana Maria Gomesin mietintö on erinomainen. Per quanto mi riguarda, il Primo Ministro Rasmussen è stato un Presidente del Consiglio eccezionale. Oma käsitykseni on, että pääministeri Rasmussen on ollut erinomainen neuvoston puheenjohtaja. Stando così le cose, la proposta dell'onorevole Mladenov è eccezionale e merita il nostro appoggio. Näin ollen Nickolay Mladenovin ehdotus on erinomainen ja meidän on syytä tukea sitä.
 • eccellenteSi tratta pertanto di un risultato eccellente e di un compromesso eccellente. Kyseessä on erinomainen saavutus ja erinomainen kompromissi. La relazione che ci ha presentato è eccellente. Käsillä oleva mietintö on erinomainen. Per il resto, la relazione è eccellente. Muuten mietintö on erinomainen.
 • delizioso
 • enormeLe sostanze chimiche rappresentano un’enorme sfida e un’enorme opportunità per la società moderna e noi dobbiamo farcene carico. Kemikaalit ovat valtava haaste ja erinomainen tilaisuus nykyaikaiselle yhteiskunnalle, ja meidän on nyt vastattava tähän haasteeseen. Nutro moltissima ammirazione e comprensione per l'enorme lavoro compiuto da tutti i relatori sotto l'eccellente guida dell'onorevole Daul. Suhtaudun ymmärtävästi ja kunnioittavasti suureen työmäärään, jonka kaikki esittelijät ovat tehneet puhemies Daulin ollessa erinomainen puheenjohtaja.
 • formidabileUna buona normativa per i consumatori è uno strumento formidabile per avvicinare l'Unione europea ai suoi cittadini e spetta a noi lavorare in questo senso. Hyvä kuluttajalainsäädäntö on erinomainen väline tuoda Euroopan unioni lähemmäs kansalaisiaan, ja meidän kaikkien tehtävänä on pyrkiä tähän.
 • magnificoMi sembra un magnifico simbolo della crescente collaborazione tra Parlamento, Consiglio e Commissione. Mielestäni tämä on erinomainen osoitus jatkuvasti lisääntyvästä yhteistyöstä parlamentin, neuvoston ja komission välillä. L’allargamento dell’UE è un magnifico esempio di quello che possiamo ottenere quando abbiamo un chiaro obiettivo e una chiara strategia in seno all’UE. EU:n laajentuminen on erinomainen esimerkki siitä, mitä me voimme saavuttaa, kun EU:lla on selvä tavoite ja selvä strategia. Il Parlamento, e la onorevole Foster in particolare, con il magnifico lavoro svolto nell'elaborazione di questa relazione, stanno dando un contributo significativo a un simile risultato. Parlamentti ja erityisesti jäsen Foster ja hänen erinomainen työnsä koko mietinnön laatimisessa auttavat merkittävästi saavuttamaan tämän tavoitteen.
 • notevoleLa presentazione di della baronessa Ashton è stata egualmente notevole. Myös korkea edustaja Ashtonin puheenvuoro oli tärkeä ja erinomainen. A mio avviso, si tratta di una notevole conquista che dovremmo tenerci stretta. Saavutus on mielestäni erinomainen, ja meidän on pidettävä siitä kiinni. Per il 2004 Lille ce ne offre un perfetto e notevole esempio. Vuonna 2004 Lille on erinomainen esimerkki näiden seikkojen täyttymisestä.
 • ottimoSi tratta di un primo pacchetto ottimo. Tämä on erinomainen ensimmäinen siirto. Lei è stato un ottimo Presidente. Olette ollut erinomainen puhemies. Questo documento rappresenta un ottimo passo avanti. Suositusehdotus on erinomainen edistysaskel.
 • passabile
 • preminente
 • squisito
 • straordinarioRitengo, signor Presidente, che questo sia un programma straordinario. Arvoisa puhemies, tämä on mielestäni erinomainen ohjelma. Tutti riconosciamo che lo sport è uno straordinario strumento di coesione dei popoli e di appartenenza alla società civile. Myönnämme kaikki urheilun olevan erinomainen kansojen yhteenkuuluvuuden ja kansalaisen yhteiskunnallisen aktiivisuuden saavuttamisen väline. Il premio è straordinario e sarebbe meraviglioso se potessimo conquistarlo il più presto possibile. Palkinto on erinomainen, ja olisi aivan loistavaa, jos voisimme saavuttaa sen jo pian emmekä vasta joskus myöhemmin.
 • super
 • superbo
 • superlativo
 • supremo

Sanan erinomainen määritelmät

 • erittäin hyvä, tavallista parempi
 • korkein arvosana

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja