ViihdeBlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan vaara käännös suomi-ranska

 • danger
  Or, le danger pour l'UEM est certain. EMUa uhkaava vaara on kuitenkin varma. Cela signifie peut-être qu'il est moins en danger, mais que ce danger subsiste. Ehkä siinä tarkoitetaan, että vaara on vähäisempi, mutta vaara on kuitenkin olemassa. C’est là le danger que l’Europe doit affronter. Tämä on Eurooppaa vaaniva vaara.
 • risque
  Pourtant, il y avait risque et on le savait. Vaara oli kuitenkin olemassa, ja se tiedettiin. Le risque de grand écart est bien réel. Leveän kuilun vaara on varsin todellinen. Evidemment, le risque de division existe. Jakautumisen vaara on epäilemättä olemassa.
 • péril
 • attention
  auteur. - (IT) Madame la Présidente, Mesdames et Messieurs, je voudrais attirer l'attention du commissaire sur une contradiction dans laquelle nous risquons de tomber. laatija. - (IT) Arvoisa puhemies, hyvät kollegat, haluaisin komission jäsenen kiinnittävän huomiota erääseen ristiriitaan, johon meillä on vaara langeta. Permettez-moi seulement une remarque. Le risque d' exclusion qui pourrait apparaître si une attention particulière n' était pas portée aux besoins des populations en difficulté. Sallinette minun tehdä vain yhden huomautuksen. Syrjäytymisen vaara on olemassa, jos etenkin vaikeassa asemassa olevien kansalaisten tarpeita ei oteta huomioon. Bien que l'attention des médias soit dans une certaine mesure retombée, la situation reste extrêmement tendue dans la capitale et l'on ne peut absolument pas écarter le risque de nouveaux heurts. Vaikka huomio onkin nyt jo hieman siirtynyt pois Thaimaan pääkaupungin erittäin kiristyneestä tilanteesta, uusien väkivaltaisten yhteenottojen vaara ei ole suinkaan ohi.
 • erroné
  S' il en va autrement, les dangers de traitements erronés ou de sous-traitement sont réels. Muuten syntyy todellinen vaara, että hoito on väärää tai riittämätöntä. Le principal danger auquel nous nous exposons en tenant des propos contradictoires, ou peut-être mal formulés ou fondés sur un jugement erroné, c'est celui de faire passer un message inexact. Jos annamme sekavia viestejä tai kenties huonosti ilmaistuja tai harkitsemattomia viestejä, on olemassa se perusluonteinen vaara, että annamme vääränlaisen viestin.
 • faux
  Il serait donc très grave d’oublier le danger, comme il serait faux de dire que nous sommes prêts. Olisikin siis hyvin vakava virhe unohtaa vaara ja olisi myös virhe väittää, että olemme valmiita.
 • hasard

Sanan vaara määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja