ReseptitTietovisatViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotBlogit

Sanan kirjasto käännös suomi-ruotsi

  • bibliotekett
    Jag har mitt bibliotek och jag tycker verkligen mycket om att läsa.Minulla on kirjasto ja luen todellakin mielelläni. Österrike äger ett mycket, mycket värdefullt bibliotek, Österrikes nationalbibliotek.Itävallassa on erittäin arvokas kirjasto, Itävallan kansalliskirjasto. Som vi alla vet är det inte bara ett bibliotek, utan även ett virtuellt museum och arkiv.Kuten me kaikki tiedämme, kyseessä ei ole vain kirjasto, sillä se on myös virtuaalinen museo ja arkisto.
  • biblioteketBiblioteket är också den kulturinstitution som utnyttjas mest av allmänheten, en s.k. var mans och kvinnas kunskapsbank.Kirjasto on myös kansalaisten eniten käyttämä kulttuurilaitos, niin sanottu joka miehen ja naisen tietopankki. Biblioteket skulle ha ett flerspråkigt gränssnitt som skulle göra det lättare att direkt få tillgång till det önskade materialet.Kirjasto toimisi monikielisesti, mikä helpottaisi halutun materiaalin suoraa saatavuutta. Om biblioteket är virtuellt är det alltid tillgängligt eftersom det inte finns någon dörr som rent fysiskt stänger användarna ute från informationen.Jos kirjasto on virtuaalinen, sen saatavuus on yleinen, koska mikään fyysinen ovi ei eristä tietoa sen käyttäjistä.
  • folkbibliotekett
  • programbibliotek

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja