TietovisatJääkiekon MMViihdeReseptitBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan mainos käännös suomi-ruotsi

  • reklam
    Säkerheten blir alltmer ett reklam- och försäljningsinstrument. Detta innebär fördelar för konsumenten och framsteg för trafiksäkerheten.Turvallisuus muuttuu yhä tärkeämmäksi mainos- ja myyntivälineeksi. Se hyödyttää kuluttajia ja lisää katujen liikenneturvallisuutta. Likväl märker man att många medborgare först och främst ser den gemensamma jordbrukspolitiken som reklam för EU - men tyvärr som en mycket dålig sådan.Tästä huomataan, että EU:n maatalouspolitiikka on monille kansalaisille lähinnä EU:n mainos. Valitettavasti se on erittäin huono mainos. Detta kommer att medföra att länder med en hög skyddsnivå kan riskera att bli översvämmat med reklam och marknadsföring från företag och från länder med en lägre skyddsnivå.Se merkitsisi sitä, että maat, joiden suojelun taso on korkea, saattavat joutua sellaisten yritysten ja maiden mainos- ja markkinointitulvan kohteiksi, joissa suojelun taso on alhaisempi.
  • affischen
  • annons
    I mitt eget land har en kyrklig annons med bibelcitat förbjudits.Omassa maassani kirkollinen mainos, jossa lainattiin raamatun tekstiä, kiellettiin. En annons är en mycket kortvarig form av media - den bläddras snabbt förbi eller visas i ett 30 sekunders kort inslag.Mainoksen sisältö välittyy nopeasti, sillä mainos vilkaistaan sivulta tai se esitetään 30 sekuntia kestävänä videona. Jag har intrycket av att detta egentligen inte var en fråga utan en minut lång annons.Arvoisa puhemies, minusta tuntuu, että tuo ei itse asiassa ollut kysymys vaan minuutin pituinen mainos.
  • annonsering

Sanan mainos määritelmät

  • kaupallinen tiedote, jonka tarkoituksena on kasvattaa mainostettavan hyödykkeen kysyntää

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja