HoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotReseptitViihde

Sanan muutama käännös suomi-ruotsi

  • Eftersom vi har permanenta allierade.Siitä, että meillä on vain muutama pysyvä liittolainen. Slutligen återstår bara några viktiga problem.Vain muutama keskeinen ongelma on vielä ratkaisematta. Det finns bara ett tal seriösa leverantörer.Alalla on vain muutama vakavasti otettava laitos.
  • fåtalettDet finns bara ett fåtal seriösa leverantörer.Alalla on vain muutama vakavasti otettava laitos. De fick pengar, och ett fåtal sluga personer sög åt sig dessa.Heillä oli rahaa, ja muutama älykäs ihminen laittoi sen säästöön. Det är då knappast lämpligt att välja ut endast ett fåtal länder.Siksi tuskin on sopivaa valita vain muutama maa mukaan.
  • några
    Men det var för några månader sedan.Tämä tapahtui kuitenkin muutama kuukausi sitten. Slutligen några förslag och några frågor.Lopuksi vielä muutama ehdotus ja pari kysymystä. Vi har fortfarande några månader på oss.Meillä on vielä muutama kuukausi aikaa.

Sanan muutama määritelmät

  • vähäinen määrä laskettavissa olevia kohteita, joiden tarkkaa lukumäärää puhuja ei tiedä tai ilmaise

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja