BlogitTV-ohjelmatViihdeReseptitJääkiekon MMVaihtoautotHoroskooppiTietovisat

Sanan televisio käännös suomi-ruotsi

  • television
    Bra television är inte billig, mina vänner.Hyvät ystävät, hyvien televisio-ohjelmien tuottaminen ei ole halpaa. Vi har precis antagit direktivet om television utan gränser.Olemme juuri hyväksyneet televisio ilman rajoja -direktiivin. Det är inte resultatet av ett televisionsprogram!Se ei todellakaan ole seurausta yhdestä televisio-ohjelmasta!
  • TVenRadio- och tv-sändning är en speciell sektor.Televisio- ja radiolähetystoiminta on erityinen ala. Medborgarna ser även på tv-program.Kansalaiset katselevat myös televisio-ohjelmia. TV: n bidrar absolut till att sporra till våld.Televisio syyllistyy todellakin väkivaltaan yllyttämiseen.
  • TV-apparatenDen spelar också en avgörande social och kulturell roll, eftersom det finns en tv-apparat i nästan alla europeiska hushåll.Audiovisuaalialalla on myös erittäin tärkeä sosiaalinen ja kulttuurinen rooli, koska lähes jokaisessa eurooppalaisessa kotitaloudessa on televisio. Mitt hushåll är ett ganska typiskt europeiskt hushåll. Vi har en TV-apparat i vardagsrummet, en i köket, en i vårt sovrum och en för barnbarnen när de kommer på besök.Arvoisa puhemies, kotini on varsin tyypillinen eurooppalainen koti: meillä on televisio olohuoneessa, yksi keittiössä, yksi makuuhuoneessamme ja yksi lapsenlapsille, kun he tulevat kylään.

Sanan televisio määritelmät

Esimerkit

  • Suomen televisiota katsottiin neuvostoaikoina Virossa paljon.
  • Ruotsin televisio SVT on laittamassa kaikkien kanaviensa ohjelmavirran vapaaseen levitykseen internetiin. (yle.fi
  • Televisio on nykyään lähes joka kodissa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja