VaihtoautotBlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeTietovisat

Sanan vaatimus käännös suomi-ruotsi

 • anspråkett
  Detta anspråk på ofelbarhet har redan skadat Europa vansinnigt mycket.Tämä erehtymättömyyden vaatimus on vahingoittanut Eurooppaa jo valtavan paljon. Men då glömmer man religionernas anspråk på sanningen.Mutta tässä sivuutetaan uskontojen vaatimus omasta totuudellisuudestaan. Varje vetenskapligt anspråk på absoluthet leder förr eller senare till totalitära strukturer.Jokainen tieteellinen absoluuttisuuden vaatimus johtaa ennemmin tai myöhemmin totalitaarisiin rakenteisiin.
 • kravett
  Det andra kravet i punkt 4 är ett krav som kommissionen skall fundera på.Toinen vaatimus 4 kohdassa on vaatimus, jota komission on syytä pohtia. Detta är också ett internationellt krav.Tämä on myös kansainvälinen vaatimus. Framstår inte detta krav som något senkommet?Eikö vaatimus tunnukin hieman odottamattomalta?
 • anfordranSkuldebrev ska betalas vid anfordran.
 • aspirationDenktash har som sista villkor krävt att hans republik måste bli erkänd, men, vilket är ännu märkligare, att Nicosia måste upphöra med sina europeiska aspirationer.Denktash on esittänyt viimeisenä ehtonaan: tasavaltani on tunnustettava, mutta vielä oudompi on vaatimus siitä, että Nikosian on lopetettava välittömästi pyrkimykset liittyä EU: n jäseneksi.
 • förutsättningen
  Jugoslavien är fortfarande en förutsättning för medlemskap.Yhteistyö ICTY:n kanssa on edelleen ehdoton vaatimus. Vi anser också att märkning är en viktig förutsättning och bör införas omedelbart.Olemme myös sitä mieltä, että merkintöjen käyttö on oleellinen vaatimus ja merkinnät olisi otettava välittömästi käyttöön. Först och främst är en obligatorisk förutsättning, som hävdas i betänkandet, att medlemsstaterna fogar sig efter gällande lagstiftning.Ensimmäinen välttämätön vaatimus on, niin kuin mietinnössä todetaan, että jäsenvaltiot noudattavat nykyistä lainsäädäntöä.
 • kriteriumettKravet att länderna ska uppnå en stabil växlingskurs gör tillsammans med inflationsindikatorerna detta kriterium ännu mer motsägande.Vaatimus siitä, että valtioiden on saavutettava valuuttakurssivakaus sekä inflaatioindikaattorit, vain lisää tämän kriteerin ristiriitaisuutta. Bland de olika kriterierna för den nya definitionen återfinns kriteriet med oberoende och kommissionen är medveten om att detta kriterium tyvärr inte alltid respekterats.Tämän uuden määritelmän eri ehtoihin kuuluu itsenäisyyden vaatimus, ja komissio on tietoinen siitä, että tätä ehtoa ei aina valitettavasti ole noudatettu. Lärarna följer dessa kriterier när de betygsätter eleverna.
 • pretention

Sanan vaatimus määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja