ReseptitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotViihdeHoroskooppiBlogit

Sanan jatkua käännös suomi-saksa

  • fortfahrenMit anderen Worten, können wir mit dem Europa der konkreten Projekte 2008 fortfahren? Toisin sanoen, voivatko EU:n erityishankkeet jatkua vuonna 2008? Ich werde Herrn Poettering das Wort für eine abschließende Bemerkung zur Geschäftsordnung erteilen; weitere wird es nicht geben, denn wir könnten ewig so fortfahren. Annan viimeisen työjärjestyspuheenvuoron jäsen Poetteringille. Sen jälkeen työjärjestyspuheenvuoroja ei enää anneta, sillä tämä keskustelu voisi jatkua loputtomiin.
  • weitermachenWenn irgendjemand denkt, er kann so im 21. Jahrhundert weitermachen, dann irrt er sich ganz gewaltig. Jos joku ajattelee, että sama meno voi jatkua 2000-luvulla, hän erehtyy suuresti.
  • fortsetzenIch werde mich dafür einsetzen, dass wir dann unsere gute Zusammenarbeit mit Ihnen fortsetzen. Aion tehdä työtä sen eteen, että hyvä yhteistyömme voi silloin jatkua. Das könnte sich theoretisch fortsetzen, weltweit, aber auch innerhalb der Europäischen Union. Se voi teoriassa jatkua niin maailmanlaajuisesti kuin myös Euroopan unionin sisällä. Es ist wichtig, daß sich diese Entwicklung fortsetzen kann und die notwendige Stimulierung erfährt. On tärkeää, että tällaisen kehityksen annetaan jatkua ja että se saa tarvittavaa kannustusta.

Sanan jatkua määritelmät

  • saada jatkoa
  • kulkea määräämättömästi eteenpäin

Esimerkit

  • Ohjelma jatkuu mainosten jälkeen.
  • Aarnimetsä jatkuu horisonttiin asti.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja