HoroskooppiBlogitTV-ohjelmatViihdeTietovisatVaihtoautotReseptit

Sanan myös käännös suomi-saksa

  • auch
    Das wurde auch Zeit und war nötig. Oli myös tullut aika tehdä niin, ja se oli myös tarpeen. Aber wir müssen auch nach vorne schauen. Meidän on myös katsottava tulevaisuuteen. Wir besuchten auch den Gaza-Streifen. Vierailimme myös Gazan alueella.
  • sogarDafür gibt es sogar wissenschaftliche Belege. Tämä on myös tieteellisesti osoitettu. Es ist sogar eine Bedrohung für die Sicherheit der Fahrer. Se on uhka myös kuljettajien turvallisuudelle. Sogar seine Funktion muss geklärt werden. Myös sen asemaa on selkeytettävä.
  • sowieAuch die Vegetation sowie Feldfrüchte werden dadurch geschädigt. Vahinkoa aiheutuu myös kasvillisuudelle ja viljelykasveille. Dies finde ich wirklich bedauerlich sowie unverständlich. Minusta tämä on todella valitettavaa ja myös käsittämätöntä. Es gibt eine verkürzte Version sowie eine Version mit Anhängen. Siitä on olemassa lyhennetty versio ja myös versio, jossa on liitteitä.

Sanan myös määritelmät

  • jonkin lisäksi, jonkin ohella, ei ainoastaan; -kin

Synonyymit

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja