BlogitViihdeReseptitJääkiekon MMVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisat

Sanan agreement käännös englanti-suomi

 • sopimusArvoisa komission jäsen, sopimus on sopimus. Commissioner, an agreement is an agreement. Muu sopimus on väliaikainen sopimus. This other agreement is the interim agreement. Baselin sopimus on kansainvälinen sopimus. Basel is an international agreement.
 • afääri
 • kauppaEY:n ja Etelä-Afrikan tasavallan kauppa-, kehitys- ja yhteistyösopimus EC-South Africa trade, development and cooperation agreement Kauppa on tärkeä, muttei ainoa, osa sopimusta. Trade is an important element of this agreement but not the only one. Kauppa- ja investointisopimuksen allekirjoittaminen olisi tärkeä edistysaskel. The signing of a trade and investment agreement would be a major step forward.
 • kongruenssiLauseen predikaatin ja subjektin välillä vallitsee kongruenssi.
 • rauhaOlemme edelleen vakuuttuneita siitä, että Lomén sopimus on paras keino saada aikaan pysyvä rauha Sierra Leonessa. We remain convinced that the Lomé agreement still offers the best chance for lasting peace in Sierra Leone. Lopullinen päämäärä - rauha - on turvattava, mutta samalla ei pidä menettää keskeisiä osia koko sopimuksesta. The ultimate objective - peace - must be safeguarded, but without losing significant pieces of the global agreement. Esitän sen siksi, että ongelmat saataisiin selvitettyä ja me kaikki voisimme olla samaa mieltä siitä, että Eurooppaan saataisiin rauha. In this way, I hope that we can overcome the problems we face and come to an agreement on achieving peace for Europe.
 • sopiaOlen pahoillani, mutta mitään ei voida sopia työjärjestyksen vastaisesti. I am sorry, but no agreement can override the Rules of Procedure. Voimme kuitenkin sopia 34 artiklan ulkopuolisista sääntelyasioista. But we can have an agreement on regulatory issues which are outside Article 34. Toivon, että tästä voidaan nyt sopia tehdyn sopimuksen mukaisesti. I hope that this can now be agreed in accordance with the agreement that has been made.
 • välipuhe
 • vapaakauppasopimusVapaakauppasopimus Intian kanssa (äänestys) Free trade agreement with India (vote) 3. EU:n ja Intian vapaakauppasopimus ( 3. on an EU-India Free Trade Agreement ( EU:n ja Etelä-Korean vapaakauppasopimus (keskustelu) EU - South Korea free trade agreement (debate)
 • yksimielisyysTästä vallitsee täysi yksimielisyys. On this there is complete agreement. Valiokunnassa vallitsi laaja yksimielisyys. There was broad agreement in committee. Näistä asioista vallitsee laaja yksimielisyys. On these things there is broad agreement.

Sanan agreement määritelmät

Esimerkit

 • to enter an agreement;  the UK and US negotiators nearing agreement;  he nodded his agreement
 • The results of my experiment are in agreement with those of Michelson and with the law of General Relativity

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja