Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan agreement käännös englanti-suomi

 • sopimus
  Arvoisa komission jäsen, sopimus on sopimus. Commissioner, an agreement is an agreement. Muu sopimus on väliaikainen sopimus. This other agreement is the interim agreement. Baselin sopimus on kansainvälinen sopimus. Basel is an international agreement.
 • kongruenssi
  Lauseen predikaatin ja subjektin välillä vallitsee kongruenssi.
 • rauha
  Olemme edelleen vakuuttuneita siitä, että Lomén sopimus on paras keino saada aikaan pysyvä rauha Sierra Leonessa. We remain convinced that the Lomé agreement still offers the best chance for lasting peace in Sierra Leone. Lopullinen päämäärä - rauha - on turvattava, mutta samalla ei pidä menettää keskeisiä osia koko sopimuksesta. The ultimate objective - peace - must be safeguarded, but without losing significant pieces of the global agreement. Esitän sen siksi, että ongelmat saataisiin selvitettyä ja me kaikki voisimme olla samaa mieltä siitä, että Eurooppaan saataisiin rauha. In this way, I hope that we can overcome the problems we face and come to an agreement on achieving peace for Europe.
 • välipuhe
 • yhteisymmärrys
  Yhteisymmärrys on säilytettävä loppuun asti. The agreement must be maintained up to the end. Oppositiolta puuttuu yhteisymmärrys poliittisesta ohjelmasta. There was no agreement on a political programme. Yhteisymmärrys koski seuraavia pääkohtia. This agreement has the following main achievements.
 • yksimielisyys
  Tästä vallitsee täysi yksimielisyys. On this there is complete agreement. Valiokunnassa vallitsi laaja yksimielisyys. There was broad agreement in committee. Näistä asioista vallitsee laaja yksimielisyys. On these things there is broad agreement.
 • mukautuminen
  Silmän mukautuminen katseluetäisyyteen.Suomen kielen subjektin taivutukselle on ominaista mukautuminen verbimuotoihin.
 • sitoumus
  Jokaisen sopimuksen keskittämisestä täytyy sisältää vakaa sitoumus kunnollisista siirtymäjärjestelyistä. Any agreement on concentration must include a firm commitment to proper transitional arrangements. Se oli poliittinen sitoumus ja sopimus, jonka perusteella annoimme komissiolle suostumuksemme. This was our political commitment and agreement, based on which we gave our consent to the Commission. Sopimus ei ole sitova, vaikka on ilmaistu epäsuorasti tai tuotu julki sitoumus, että meidän pitäisi päästä sitovaan sopimukseen kuluvan vuoden aikana. That agreement is not binding, although there is an implicit or stated commitment for us to reach a binding agreement within the current year.
 • sopia
  Olen pahoillani, mutta mitään ei voida sopia työjärjestyksen vastaisesti. I am sorry, but no agreement can override the Rules of Procedure. Voimme kuitenkin sopia 34 artiklan ulkopuolisista sääntelyasioista. But we can have an agreement on regulatory issues which are outside Article 34. Toivon, että tästä voidaan nyt sopia tehdyn sopimuksen mukaisesti. I hope that this can now be agreed in accordance with the agreement that has been made.
 • sopimuspaperi
 • sopu
  Olen kuitenkin tyytyväinen siihen, että sopu on syntynyt. However, I welcome the fact that there is an agreement. Myös sopu Eurooppa-yhtiötä koskevasta säännöstöstä antaa odottaa itseään. We still await an agreement on the European Company Statute. Virastoista syntynyt sopu on erityisen tärkeä kahdesta syystä. There are two reasons why the agreement on the Agencies is so important.
 • sovinto
  Ehkä Brysselissä sovinto oli tosiaankin lähellä. It may be true that an agreement was not far off in Brussels. Tästä johtuu äkillinen ja liioitellun koskettava sovinto tästä surkeasta asetuksesta. Hence the sudden, oh-so touching agreement on this pathetic regulation. Jos poliittiseen ratkaisuun päästään, liittymissopimuksessa otetaan huomioon syntynyt sovinto. If a political solution is reached, the accession agreement will reflect the agreement reached.
 • vapaakauppasopimus
  Vapaakauppasopimus Intian kanssa (äänestys) Free trade agreement with India (vote) 3. EU:n ja Intian vapaakauppasopimus ( 3. on an EU-India Free Trade Agreement ( EU:n ja Etelä-Korean vapaakauppasopimus (keskustelu) EU - South Korea free trade agreement (debate)
 • yhtäpitävyys

Sanan agreement määritelmät

Esimerkit

 • to enter an agreement;  the UK and US negotiators nearing agreement;  he nodded his agreement
 • The results of my experiment are in agreement with those of Michelson and with the law of General Relativity
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja