ViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatBlogit

Sanan biodiversity käännös englanti-suomi

  • biodiversiteetti
    Nyt vaakalaudalla ovat alueet, joilla viljelyä on harjoitettu pitkään ja joiden biodiversiteetti on runsas. Areas that have long been cultivated and are a haven for biodiversity are now at risk. Alueella on merkittäviä luonnonvaroja, kuten öljyä, kaasua, kalaa ja trooppista metsää, sekä suunnaton biodiversiteetti. They have significant natural resources, such as oil, gas, fish and tropical wood, as well as fantastic biodiversity. Käsiteltävä direktiivi tuo uutta toivoa tähän tilanteeseen tavoitteena pysäyttää merten saastuminen ja elvyttää merten biodiversiteetti. This directive brings new hope to this situation, with its aim of halting the pollution of the seas and reviving their biodiversity.
  • elonkirjo
  • luonnon monimuotoisuus
    Lisäksi luonnon monimuotoisuus on uhattuna. Biodiversity is under threat as well. Ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuus ovat yhteydessä toisiinsa. Climate change and biodiversity are linked. Niitä ovat muun muassa ilmasto, luonnon monimuotoisuus ja vesien rehevöityminen. These include the climate, biodiversity and the eutrophication of waterways.

Sanan biodiversity määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja