BlogitVaihtoautotReseptitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatViihde

Sanan calmly käännös englanti-suomi

 • rauhallisesti
  Nyt on toimittava rauhallisesti ja varovaisesti. This is a time to act calmly and prudently. Toimitte varovaisesti ja rauhallisesti mutta samalla määrätietoisesti. You are acting with caution, calmly, but purposefully. Tässä tilanteessa meidän poliitikkojen on vastattava rauhallisesti ja tarkkanäköisesti. In this situation, we politicians must respond calmly and perceptively.
 • levollisesti
  Itse en suhtautuisi tällaiseen kovin hyväksyvästi ja levollisesti. I, for my part, would not look on it so approvingly and so calmly. Tätä kysymystä on kuitenkin syytä tarkastella levollisesti ja punnitusti sekä antamatta tämän huolestuttavan ja vakavasti velkaantuneiden maiden väestöä koskettavan ongelman dramaattisuuden häiritä. This issue must, however, be considered calmly and carefully, without any histrionics, given the serious situation that the populations of the highly indebted countries find themselves in.
 • maltillisesti
  Euroopassa on jo aika puuttua maahanmuuttoon, ja sen pitää tapahtua maltillisesti, avoimesti ja humaanisti. It is high time that Europe addressed immigration calmly, frankly and humanely. EU:n täytyy löytää realistisia ja tasapuolisia ratkaisuja arvioimalla olosuhteet maltillisesti ja vakavahenkisesti tiedostaen asemansa kansainvälisillä markkinoilla. The EU must find realistic and balanced solutions, by evaluating the conditions calmly and seriously, with a sense of its role on the international markets. Sanon nyt aivan maltillisesti, ettei sen vuoksi ole hyväksyttävää, että Saksan liittokansleri puhuu saksalaisesta lähestymistavasta tähän kysymykseen. That is why it is unacceptable - and I am saying that very calmly - for the Federal Chancellor of Germany to talk about a German approach to this issue.
 • tyynesti
  Arvoisa puhemies, arvioikaamme tyynesti Euroopan taloutta. Mr President, let us calmly take stock of the European economy. On ihailtavaa, miten rauhallisesti ja tyynesti hän on selviytynyt eri eturyhmien äänekkään markkinapaikan läpi. It is amazing how calmly and composedly he has cut his way through this jungle of interests. Tästä huolimatta jatkamme tyynesti keskustelua poliitikkojen koskemattomuudesta. Yet we calmly continue discussing the notion of politicians’ immunity.

Sanan calmly määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja