TietovisatBlogitReseptitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan combination käännös englanti-suomi

 • yhdistelmä
  On tämä merkillinen yhdistelmä! This is a peculiar combination! Elintarvikkeiden korkeiden hintojen ja köyhyyden yhdistelmä on pahin mahdollinen yhdistelmä. A combination of high food prices and poverty is the worst possible combination. Kyseinen yhdistelmä pakottaa minut äänestämään tyhjää. This combination forces me to abstain.
 • kombinaatio
  Tarvitaan hyvä kombinaatio hyvän ympäristölainsäädännön ja sitä tukevan ympäristöverotuksen välillä. We need an effective combination of good environmental legislation backed up by environmental taxation. Kuinka monta suoran mahdollistavaa kombinaatiota pokerissa voidaan muodostaa?
 • ratsastus
 • sommitelma
  Sommitelman päämääränä on tavallisesti saada aikaa matti tai voittaa materiaalia ja sommitelmiin liittyy usein erilaisia taktisia kuvioita kuten: -haarukoita, -uhrauksia ja -kiinnityksiä.
 • yhdistäminen
  Näiden kahden tekstin yhdistäminen on järkevä ratkaisu. The combination of the two texts make sense. Työn ja kodinhoidon yhdistäminen aiheuttaa yhä ongelmia monissa tapauksissa. The combination of work and care still poses problems in many cases. Siviiliasioiden ja sotilaallisten näkökohtien yhdistäminen on erityisen tärkeää. The combination of civil and military aspects is of major importance.
 • yhdistely
 • yhdistys
  Yhdistyksellä on jokin tietty tarkoitus toiminnalleen ja päämäärilleen.Useiden valtioiden perustuslaissa on turvattu kansalaisten yhdistymisvapaus, joka sallii yhdistysten olemassaolon.Suomessa yhdistyksiä sääntelee yhdistyslaki.

Sanan combination määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja