Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan conquer käännös englanti-suomi

 • voittaa
  Neuvosto saattaisi vastaavasti voittaa sisäisen vastustuksensa. Accordingly, the Council may be able to conquer its internal resistance. Voimme voittaa nälän vain entistä tehokkaammalla maataloudella. Only access to more efficient agriculture will enable us to conquer hunger. Mikäli siis haluamme voittaa terroristijärjestöt, meidän on ensiksi voitettava se epäonnistumisen pelko, jota tunnemme pyrkiessämme ratkaisemaan tämänlaatuista ongelmaa. And the fear of failure we feel when we deal with a problem of this nature is the first thing we must conquer if we are then to conquer the terrorist organisation.
 • valloittaa
  Sana "valloittaa " aiheuttaa minusta aivan väärää assosiaatiota. To my ears the word conquer has the wrong associations. Nyt tekosyynä on se, että pax americana haluaa sotia koko maailmaa vastaan ja haluaa valloittaa kaiken. The only excuse we have now is that 'pax americana' wants to fight the whole world and conquer it. Arvoisa puhemies, tieteen ja tekniikan ansiosta ihminen on alkanut valloittaa avaruutta ja kävellyt kuussa. Mr President, thanks to science and technology, mankind has begun to conquer space and has walked on the moon.
 • alistaa (jkn valtaan)
 • kukistaa
  Tämän vihollisen torjuminen vaatii paljon työtä, mutta uskon ja tiedän, että asialle voidaan tehdä jotain ja että korruptio on mahdollista kukistaa Romaniassa. Much must be done to fight this enemy, but I believe and know that it can be tackled and that in Romania it can be conquered. Vankilan johto kukisti kapinan alkuunsa.Hallitseva maailmanmestari kukistettiin selvin luvuin.
 • vallata
  Vasta sitten, kun me voimme itse saada läpi standardimme, me voimme vallata tulevaisuuden markkinat. Only if we can develop our own standards will we be able to conquer the markets of the future. Vaikka haluamme ottaa kolmannet maat mukaan ja vallata markkinoita, meidän on myös huolehdittava teollis- ja tekijänoikeuksiemme suojaamisesta. While we want third countries to be involved and markets to be conquered, we must also see to it that our intellectual property is protected. Nanoteknologia alkoi muutamia vuosia sitten vallata tätäkin teollisuudenalaa ja sen tuloksena on nyt avautunut ennennäkemättömiä mahdollisuuksia ja näkymiä. A few years ago, nanotechnology began to conquer this branch of industry as well, and, as a result, unprecedented opportunities and prospects have now opened up.

Sanan conquer määritelmät

Esimerkit

 • In 1453, the Ottoman Empire conquered Istanbul
 • Today I conquered my fear of flying by finally boarding a plane
 • to conquer difficulties or temptations
 • to conquer freedom;   to conquer a peace
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja