TietovisatReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitNauris.fi

Sanan gain käännös englanti-suomi

 • hyöty
  Viisumimaksuista saatava taloudellinen hyöty kääntyy EU:ta itseään vastaan. The financial gain from visa taxes is backfiring on the EU itself. Uskon, että hyöty tulee kaikille. I believe that everyone will gain. Meidän kaikkien olisi syytä muistaa, että järjestäytyneen rikollisuuden tärkein motiivi on taloudellinen hyöty. We should all recall that the primary motive of organised crime is financial gain.
 • voitto
  Uskon, että se on myös voitto. I think that this, too, is a gain. Tavoitteena on siis taloudellinen voitto. Economic gain is thus the objective. Kansakuntien tappio on parlamentin voitto. The nations' loss is this Parliament's gain.
 • hyödyttää
  Sopimus hyödyttää Meksikoa kaupan suuremman tasapainon muodossa. Mexico stands to gain here by achieving a better trade equilibrium. Lopuksi totean, että kansallisten puolustusalan markkinoiden avaaminen johtaa merkittäviin taloudellisiin etuihin ja hyödyttää lopulta veronmaksajia, kuten jo totesin. In conclusion, as I said earlier, the opening-up of national defence markets will lead to important economic gains and will ultimately benefit all taxpayers. Me kaikki kannatamme sellaisia sisämarkkinoita, jotka ovat kuluttajien etujen mukaiset ja jotka hyödyttävät ja joiden pitääkin hyödyttää elinkeinoelämää merkittävästi. We are all in favour of this internal market, which is not only beneficial to the consumers, but where industry can, and should, gain a great deal.
 • hyötyä
  Viro ei voi tavoitella Euroopasta ainoastaan taloudellista hyötyä. Estonia cannot look only to financial gain in Europe. Päätöksen siirtämisestä ei ole mitään hyötyä. There is no gain in delaying the decision. EU:n ja Portugalin kannalta tämä sitova tavoite tuottaa mielestäni enemmän hyötyä kuin haittaa. For the EU and Portugal I see more gains than losses with this binding objective.
 • päästä päämäärään
 • saada
  Tämä tekopyhä lähestymistapa ei saa saada puolelleen enemmistöä Euroopan parlamentissa. This hypocritical approach must not gain a majority in this House. Ilman kipua ei saada aikaan todellisia tuloksia. It is a question of no pain, no gain. Tämä on selvä osoitus pyrkimyksestä saada lisää valtaa hinnalla millä hyvänsä. It clearly demonstrates the desire to gain further competences at any cost.
 • säästö
 • saavuttaa
  Vain näin voidaan saavuttaa heidän luottamuksensa. Only in that way can their confidence be gained. Tässä asiassa Euroopassa voitaisiin saavuttaa huomattava etu kilpailun kannalta. Europe could gain a decisive competitive edge here. Mitä meidän on tarkoitus saavuttaa lykkäysehdotuksella? What do we hope to gain with a proposal for a moratorium?
 • vahvistus
  rekisteröinnin vahvistusMyynnin vahvistus on sisällöltään ja rakenteeltaan samanlainen kuin tilaus.Ruiskubetonointia käytetään esimerkiksi betoni- ja tiilirakenteiden korjauksiin ja kalliorakenteiden vahvistukseen.
 • voittaminen

Sanan gain määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2020 Ilmainen Sanakirja