BlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitHoroskooppiNauris.fi

Sanan drawback käännös englanti-suomi

 • haitta
  siitä ei ole sinulle mitään haittaahyödyt ovat suuremmat kuin haitatLukon haitat estävät väärän avaimen käytön ja vaikeuttavat tiirikoimista.
 • haittapuoli
  Se on tämän vaihtoehdon haittapuoli. That is the drawback with this variation. Mietinnössä on kuitenkin yksi vakava haittapuoli, jota ei voida sivuuttaa. However, there is one very serious drawback in the report, which cannot be overlooked. Suurin haittapuoli on kuitenkin poikkeustapauksien pitkä luettelo, mihin sisältyvät aurinkopaneelit. A major drawback, however, is the long list of exclusions, including photovoltaic panels.
 • huono puoli
  Asiassa on kuitenkin yksi huono puoli: päätöksen tämän ohjelman sisällöstä tekee Euroopan parlamentti yhdessä neuvoston eikä Sveitsin kanssa. Yet there is one drawback: it is the European Parliament and the Council that decide the content of this programme, not Switzerland.
 • palautus
  järjestelmän palautusavainten palautusvuokrapolkupyörän palautus
 • varjopuoli
  Ehdotuksen varjopuoli oli sosiaalista polkumyyntiä koskevan riskin kasvu. A drawback of the proposal was the risk of social dumping arising. Se on suurin varjopuoli ja sitä me Itävallassa pidämme ongelmallisimpana asiana tässä uudessa järjestelmässä. And that is the greatest drawback, the biggest problem we in Austria have with this system. Arvoisa komission puheenjohtaja, arvoisa komissaari, asiassa on kuitenkin yksi suuri varjopuoli, nimittäin sanktioiden puuttuminen. There remains, Mr President of the Commission, dear Commissioner, one major drawback: the lack of disciplinary measures.

Sanan drawback määritelmät

Esimerkit

 • Poor fuel economy is a common drawback among larger vehicles.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja