HoroskooppiTietovisatVaihtoautotReseptitViihdeBlogitTV-ohjelmat

Sanan energetic käännös englanti-suomi

  • energinenOn selvää, että energinen ja kasvava kulttuuriala on keskeisen tärkeä Euroopan tietoon perustuvan luovan talouden menestykselle. An energetic, growing cultural sector is clearly necessary for Europe's success as a creative, knowledge-based economy. On selvää, että energinen ja kukoistava kulttuuriala on keskeisen tärkeä Euroopan tietoon perustuvan luovan talouden menestykselle. An energetic, thriving cultural sector is clearly necessary for Europe's success as a creative, knowledge-based economy. Parlamentti toimii erittäin aktiivisesti tässä asiassa, ja Tiibetiä käsittelevällä parlamentin laajennetulla työryhmällä on erittäin sitoutunut ja energinen puheenjohtaja, jäsen Mann. Parliament is very active in this field, and its Intergroup for Tibet has a very committed and energetic president in the shape of Mr Mann.
  • toimelias
  • tarmokasVaikka lordi Ashdownin tapa johtaa oli varmasti tarmokas, sanoudun irti sekä substantiivista "diktatuuri" että adjektiivista "liberaali". Whilst Lord Ashdown’s leadership was certainly energetic, I take exception to both the noun ‘dictatorship’ and the adjective ‘liberal’.

Sanan energetic määritelmät

Esimerkit

  • Cosmic rays are energetic particles from outer space
  • energetic laws
  • Those kids are so energetic: they want to run around playing all day

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja