TietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiBlogitViihde

Sanan intrusive käännös englanti-suomi

  • intrusiivinen
    Löytämättömien synorogeenisten intrusiivisten nikkeliesiintymien arvioidaan raportissa sisältävän 50 prosentin todennäköisyydellä ainakin 480 000 tonnia nikkeliä (Ni), 200 000 tonnia kuparia (Cu) ja 23 000 tonnia kobolttia (Co).[http://www.3t.fi/artikkeli/uutiset/talous/suomessa_merkittavia_nikkeliesiintymia]
  • tungetteleva
    – Arvoisa puhemies, hyvät kollegat, äänestän tietojen säilyttämistä koskevaa direktiiviä vastaan ensisijaisesti siksi, että direktiivi on tungetteleva ja teknisesti mahdoton toteuttaa. – Mr President, ladies and gentlemen, I am voting against the data retention directive, primarily because it is intrusive and technically unworkable.
  • tunkeileva
    Tuloksena on kuitenkin tyypillinen EU-laki: tunkeileva, määräilevä ja hyvin kallis. However, what we have is a typical piece of EU legislation: intrusive, prescriptive, vastly expensive. On oikeutettua sanoa, että kaikki osapuolet ovat varsin herkkätunteisia sen suhteen, kuinka tunkeileva rooli lautakunnalla voi olla. It is fair to say that there is a high degree of sensitivity on all sides about how intrusive the role of the Board can be. Tällä kerralla pahantekijä ei ole tunkeileva yksityinen voitontekijä vaan turvallisuudestaan huolestunut ja utelias viranomainen. This time it is not the pushy private money-maker that is the villain, but the intrusive government, feared for its security standards.

Sanan intrusive määritelmät

Esimerkit

  • Did it ever cross your mind that he might find all those questions you ask intrusive?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja