Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan isolation käännös englanti-suomi

 • eristäminen
  Eristäminen on johtanut vain epätoivoon. Isolation has led only to despair. Eristäminen johtaa ainoastaan siihen, että väestö joutuu maksamaan yhä suuremman hinnan. Isolation will only make the population pay a greater price. Ainoastaan jatkuva ja aiempaa voimakkaampi eristäminen voi tuoda aikanaan muutoksen. Only continued and strengthened isolation can bring change in due course.
 • eristys
  Sen tarkoitus oli, että kaikkien, koko EU:n, pitäisi päättää eristys. Its intention was that everyone, the entire EU, should bring an end to the isolation. Tiibetin eristys on lopetettava - niin asukkailta, matkailijoilta kuin toimittajiltakin. The isolation of Tibet must stop - for the inhabitants, for tourists, for journalists. Meidän on edettävä tämän alueen lopullisen esteen voittamiseksi ja lopetettava tämä eristys. In order to overcome the final obstacle in this area, we must take a step forwards and put a stop to this isolation.
 • eristyneisyys
  Itse asiassa eristyneisyys ja egoismi hävisivät päivänä, jolloin Rooman sopimus tehtiin. In fact, isolation and egoism fell on that day of the Treaty of Rome. On keksittävä keinoja, joilla kyproksenturkkilaisten poliittinen ja taloudellinen eristyneisyys voidaan lopettaa. Ways will have to be found to bring Turkish Cypriots out of their political and economic isolation. Turkin vaatimus lopettaa kyproksenturkkilaisten niin sanottu eristyneisyys täytetään. Turkey will be satisfied in its demand for the so-called isolation of Turkish-Cypriots to be lifted.
 • eristäytyminen
  Eristäytyminen on tehokasta joissakin oloissa, mutta sitoutuminen on parempi. Isolation is effective in some circumstances, but engagement is better. Venäjän on koettava perin pohjin, miltä eristäytyminen tuntuu. Russia needs to fully experience what self-isolation is like. Valko-Venäjän eristäytyminen on entistä ilmeisempää ja samalla kestämättömämpää. The isolation of Belarus has become more obvious and, at the same time, less sustainable.
 • eristäytyneisyys
  Tällaisia pysyviä haittoja ovat esimerkiksi syrjäisyys ja maantieteellinen eristäytyneisyys. Such permanent constraints are, for example, remoteness and geographical isolation. Eristäytyneisyys vaikuttaa väestöön monella tasolla, kuten sellaisen uutismedian välityksellä, joka ei voi toimia maassa vapaasti. Self-isolation impacts the population on many levels such as through news media that cannot operate freely in the country. Kanariansaaret on yksi Euroopan unionin syrjäisimmistä alueista, ja sille on ominaista maantieteellinen ja taloudellinen eristäytyneisyys. The Canary Islands are one of the European Union's outermost regions and are characterised by their geographical and economic isolation.
 • erottaminen
  Mainstreaming vähentää erityisratkaisujen tarvetta, ja tällä tavoin estetään vammaisten eristäminen ja erottaminen. Mainstreaming reduces the need for special solutions, and in this way we are able to prevent the isolation and separation of the disabled. Metallien erottamiseen jätteistä on monia menetelmiä.Työnantajan tai hänen perheenjäsenensä henkilöön kohdistuneet rikkomukset ovat usein välittömän erottamisen peruste.

Sanan isolation määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja