TietovisatTV-ohjelmatReseptitViihdeHoroskooppiVaihtoautotBlogit

Sanan magnitude käännös englanti-suomi

 • magnitudi
 • kirkkausaste
 • koko
  Kaikki jäsenvaltiot tuntevat nahoissaan rahoituskriisin koko laajuudessaan. All Member States are feeling the full magnitude of the financial crisis. Sen koko on vastaava kuin 300 miljoonan asukkaan Yhdysvalloilla, niinpä se on saman suuruusluokan talous. This compares with 300 million in the United States and thus represents an economy of the same order of magnitude. Koko kuorma oli pilaantunut.
 • laajuus
  Näiden skandaalien laajuus oli hälyttävä, ja niihin liittyi kaikenlaisia petoksia. The magnitude of these scandals was alarming, and they involved various kinds of fraud. Kun otetaan huomioon toimien laajuus, kyse on mielestäni sotatoimista. Given the magnitude of these acts, I believe that they are acts of war. Uuden suojelualueen laajuus on 500 hehtaaria.
 • merkitys
  Tšernobylin merkitys on itse asiassa siinä, että se on osoittanut tämän ongelman mittasuhteet ja sen, kuinka laajasti se voi vaikuttaa kansalaisten elämään. In fact, the importance of Chernobyl has been to show us the magnitude of this problem and the extent to which it can affect people's lives. Kolmansien maiden kanssa käytävälle ihmisoikeuksia koskevalle vuoropuhelulle ja kuulemisille annettu merkitys saattaa jäädä taustalle, kun otetaan huomioon EU:n ulkosuhteiden moninaisuus ja laajuus. Within the complexity and magnitude of the EU's external relations, the space occupied by dialogue and human rights consultations with third countries could go unnoticed or remain in the background. Ilmaisuyhteyden kokonaisuus yleensä määrää sanojen täsmällisen merkityksen, joka voi eri yhteyksissä olla erilainen.
 • pituus
  Pituuden yksikkö on metri.
 • suuruus
  Kohtaamiemme haasteiden suuruus tekee siitä erityisen merkittävää. The magnitude of the challenges facing us makes that particularly important. Inflaatiohajonnan suuruus euroalueen valtioissa vastaa Yhdysvaltojen 14 tilastoalueella havaittua hajontaa. The magnitude of inflation dispersion across euro-area countries is similar to the dispersion observed in the 14 US Metropolitan Statistical Areas. Menetysten suuruus osoittaa, että kyseessä ei ole mikään onnettomuus, herra komission jäsen, kuten jotkut kollegat täällä ovat sanoneet. The magnitude of those losses, Mr Commissioner, shows that this was not accidental, as some here are saying, nor any oversight.
 • suuruusluokka
  Olemme tehneet samoin sellaisten sisävesisatamien kohdalla, joissa on 500 000 tonnin liikenne - se on mielestäni sopiva suuruusluokka. The same applies to inland ports with a volume of 500 000 tonnes of freight, which I think is a proper order of magnitude.
 • voimakkuus
  Voimala kestää maanjäristykset, joiden voimakkuus on 8 magnitudia Richterin asteikolla, ja maanjäristysten, joita Romaniassa voi tapahtua, keskimääräinen voimakkuus on 7-7,5 magnitudia. The plant can withstand earthquakes with a magnitude of 8 on the Richter scale, while the earthquakes which can occur in Romania have an average magnitude of between 7 and 7.5. Vastarinnan voimakkuus sai lopulta sekä vasemmiston että sitä myöten naisliikkeen yhteisrintaman murtumaan.äänen voimakkuus

Sanan magnitude määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja