ReseptitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatViihdeBlogit

Sanan merkitys käännös suomi-englanti

 • importance
  us
  I believe that is of tremendous importance. Uskon, että tällä on suunnaton merkitys. Subject: Importance given to road transport policy Aihe: Maanteiden liikennepolitiikka ja sen merkitys
 • meaning
  us
  How can humanity be given meaning? Miten humaaniuden merkitys voidaan palauttaa? What is the meaning of this updating? Mikä merkitys asetusten ajantasaistamisella on? But its meaning remains crystal clear. Kuitenkin tarkistuksen merkitys on päivänselvä.
 • value
  us
  Hence the value of this report. Tässä on tämän mietinnön merkitys. The value of these scholarships is significant. Näiden apurahojen merkitys on suuri. Moral values also have an important role to play. Myös moraalisilla arvoilla on tärkeä merkitys.
 • bearing
  us
  This has a particular bearing on economics and trade. Tällä on erittäin suuri merkitys taloudelliselta ja kaupalliselta kannalta. It can only grow in importance, bearing in mind that it has only been operational for three years. Tämän viraston merkitys vain kasvaa tulevaisuudessa, kun vain ymmärretään, että virasto on ollut toiminnassa vasta kolme vuotta. They will not go beyond mere intentions and will only have a minor bearing on the structure of the budget. Ne jäävät pelkiksi aikomuksiksi, ja niiden merkitys on talousarvion rakenteen kannalta vähäinen.
 • consequence
  us
  The consequences of the decisions we take will weigh heavily, socially and economically. Tekemillämme päätöksillä on erittäin tärkeä merkitys sekä sosiaalisesti että taloudellisesti. The major significance and consequences of the proposal flow from a number of aspects. Ehdotuksen suuri merkitys ja vaikutus johtuu useammista näkökohdista. The Commission feels that the role of the IMF in fighting the consequences of the crisis is very important. Komissio katsoo, että kansainvälisellä valuuttarahastolla on hyvin suuri merkitys kriisin seurausten torjumisessa.
 • denotation
  us
  The denotations of the two expressions "the morning star" and "the evening star" are the same (i.e. both expressions denote the planet Venus), but their connotations are different.
 • magnitudeIn fact, the importance of Chernobyl has been to show us the magnitude of this problem and the extent to which it can affect people's lives. Tšernobylin merkitys on itse asiassa siinä, että se on osoittanut tämän ongelman mittasuhteet ja sen, kuinka laajasti se voi vaikuttaa kansalaisten elämään. Within the complexity and magnitude of the EU's external relations, the space occupied by dialogue and human rights consultations with third countries could go unnoticed or remain in the background. Kolmansien maiden kanssa käytävälle ihmisoikeuksia koskevalle vuoropuhelulle ja kuulemisille annettu merkitys saattaa jäädä taustalle, kun otetaan huomioon EU:n ulkosuhteiden moninaisuus ja laajuus.
 • semanticsHowever, I believe, to use the language of semantics, that some of the words used take on an extended meaning that becomes all the wider as any understanding of it becomes less well-defined. Luulen kuitenkin, että joillakin käytetyillä sanoilla on sitä laajempi merkitys mitä epätarkemmin ne ymmärretään, näin semantiikan kielellä ilmaistuna. Semantics is a foundation of lexicographyThe semantics of the terms used are debatable
 • sense
  us
  In this sense, the New Transatlantic Agenda is of great importance. Tässä mielessä uudella transatlanttisella agendalla on suuri merkitys. Europe must regain a sense of European Union rather than national self-interest! Euroopan on löydettävä uudelleen Euroopan unionin eikä jonkun tietyn puolueellisen ajattelun merkitys! Mr Brok's report confirms the sense of the European Union's enlargement strategy. Elmar Brokin mietinnössä vahvistetaan Euroopan unionin laajentumisstrategian merkitys.
 • significance
  us
  So the significance is far from small. Merkitys ei ole siis ihan vähäinen. It bears a highly political significance. Sen poliittinen merkitys on suuri. What is the significance of this directive? Mikä on nyt tämän direktiivin merkitys?
 • weight
  us
  So then male and female had more or less equal weight. Niinpä miehillä ja naisilla oli jotakuinkin yhtä suuri merkitys. In my opinion, the correct weighting should be given to European production. Mielestäni eurooppalaiselle tuotannolle pitää antaa sen ansaitsema merkitys. This is something we must change if the European Union is to carry any weight in the world. Meidän on muutettava se, jos haluamme, että Euroopan unionin merkitys kasvaa maailmassa!

Sanan merkitys määritelmät

 • se mitä jokin symboloi, sanan kyky viitata joukkoon todellisia olioita
 • tärkeys
 • tapahtuma ja toimenpide poron laittamiseksi merkkiin

Esimerkit

 • Ilmaisuyhteyden kokonaisuus yleensä määrää sanojen täsmällisen merkityksen, joka voi eri yhteyksissä olla erilainen.
 • Elektroniikkateollisuudella oli aiemmin huomattava merkitys Suomen taloudelle.
 • Sillä asialla ei ole minun kannaltani mitään merkitystä.
 • Onko sillä enää mitään merkitystä, kun kaikki on nyt hyvin?
 • Merkityksestä vasat tulevat merkittyinä.
 • Tavallisesti merkitys tehdään erotuksessa.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja