TietovisatHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptit

Sanan membership käännös englanti-suomi

  • jäsenyysEU:n jäsenyys on Yhdistyneelle kuningaskunnalle katastrofi. EU membership is a disaster for Britain. EU-jäsenyys tuo mukanaan oikeuksia ja velvollisuuksia. EU membership brings rights and obligations. Turkin jäsenyys on kaksisuuntainen prosessi. Membership for Turkey will be a two-way process.
  • jäsenistöNiiden tuloksena on yksi parlamentti, jonka kansainvälinen jäsenistö koostuu ryhmistä samanhenkisiä ihmisiä. They produce one parliament, with an international membership made up of groups of like-minded people. Kaavailen, että johtokunnan jäsenistö koostuisi asianosaisista tai heidän edustajistaan. I envisage that the board's membership will be made up from stakeholders or representatives of stakeholders.
  • jäsenkuntaMe kaikki – niin parlamentit kuin hallituksetkin – olemme vastuussa kansallemme, ja valmistelukunnan demokraattista valtaa heikensi sen suppea jäsenkunta. We all – parliaments and governments alike – are accountable to our people, and the democratic authority of the Convention was underscored by the breadth of its membership.
  • kuuluminenOlemme sanoneet useaan otteeseen, että kuuluminen Euroopan unioniin ja siihen liittyvät hyvät puolet ovat paljon muutakin kuin pelkkiä talousarviovirtoja. We have often said that we cannot reduce membership of the European Union, and the virtues of this membership, to a purely budgetary ebb and flow. Etniseen ryhmään kuuluminen ei voi olla syrjinnän peruste kuten ei myöskään ihonväri, sukupuoli, uskonto, seksuaalinen suuntautuminen tai mikään muukaan. Membership of an ethnic group cannot be grounds for discrimination any more than skin colour, sex, religion, sexual preference or anything else.

Sanan membership määritelmät

  • The state of being a member of a group or organization
  • The body of members of an organization
  • The fact of being a member of a set

Esimerkit

  • The terms of membership agreement were vague.
  • He has memberships in clubs in three cities.
  • The memberships of the state chapters elect delegates to the national convention.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja