ViihdeBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautot

Sanan owner käännös englanti-suomi

  • omistajaTällöin maksuista vastaa ilman saastuttaja eikä auton omistaja. In that way, it is the air polluter that pays, and not the car owner. Tätä mieltä on taatusti minun koirani, joka on ylpeä kahden ihmisen omistaja! That certainly is the view of my dog, which is the proud owner of two human beings! Hevonen puolestaan tietää, miksi omistaja on poissa tolaltaan, ja tietää, miten taipua sen tahtoon. The horse, for his part, knows why his owner is upset and knows how to yield to him.
  • haltijaGooglen perusolettamus on, että tekijänoikeuksien haltija, joka ei halua osallistua sopimukseen, on velvollinen ilmoittamaan tästä Googlelle. Google assumes that a copyright owner who does not want to be part of an agreement is obliged to inform Google of this. Se ei valitettavasti kerro vielä sitä, kuka on ajoneuvon omistaja, mutta ainakin tiedämme jo, kuka on rekisteröintiasiakirjojen laillinen haltija. That will unfortunately still not tell you who is the owner of the vehicle, but we shall at least know who is the authorised owner of the registration documents. Idea pysyy sellaisena ja sen omistaja, henkisen omaisuuden haltija, on aina sama, sillä ideaa ei voida myydä. The idea remains in that form and the owner, the holder of the intellectual property, always remains the same because the idea cannot be sold.
  • patruunakiväärin patruuna, paukkupatruunapatruunatehdasmustepatruuna

Sanan owner määritelmät

Esimerkit

  • The police recovered the stolen car and returned it to its owner.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja