TietovisatBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitNauris.fiHoroskooppi

Sanan preference käännös englanti-suomi

 • preferenssi
 • valinta
  Jopa aterian valinta voi kertoa henkilöstä. Even meal preferences can say something about a person.
 • etuoikeus
  Joka tapauksessa on tarpeellista taata yhteisön etuoikeus ja välttää yhteisön tuotannon kaikenlainen syrjintä. In any event, we should safeguard the Community preference and prevent any marginalisation of Community production.
 • etusija
  Etusija luultavasti annetaan suurille ja tärkeille hankkeille. Preference will probably be given to large and significant projects. Olisin itse asiassa toivonut, että etusija olisi annettu tehokkaiden toimenpiteiden täytäntöönpanolle. My point is that I would have liked to see preference given to the swift introduction of effective measures. Kolmanneksi tarkistus 5, jolla pyritään antamaan etusija sille, että pientuottajat voivat hyödyntää EU: n kaupallista suosituimmuusasemaa. Third, Amendment No 5, which seeks to give priority to enabling small peasant producers to take advantage of EU trade preferences.
 • mieltymys
  Yhden lapsen politiikka ja kiinalaisten perheiden mieltymys poikalapsiin on johtanut suoraan siihen, että Kiinassa on nykyään 70 miljoonaa naimatonta miestä. As a direct consequence of the one-child policy and the preference of Chinese families for sons, there are currently 70 million unmarried men in China.
 • puolueellisuus
 • suosikkiasema
 • suosituimmuus
  Palauttakaamme yhteisön suosituimmuus, ja nopeasti. Let us reestablish Community preference and quickly. Kansallisten ja yhteisön suosituimmuus- ja suojeluperiaatteiden soveltaminen on olennainen edellytys taloudelliselle ja yhteiskunnalliselle elpymiselle Euroopan unionin jäsenvaltioissa. Application of the principles of national and European preference and protection is an essential condition for economic and social recovery in the countries of the European Union.
 • etu
  Eurooppalaiset kurssit mukautuvat siis maailmanlaajuisiin kursseihin ja yhteisön etu poistetaan kokonaan. European markets will therefore be brought into line with world markets and the Community preference totally abolished. Joustavuus on järjestelmän etu.Ajatellaan, että šakissa etu on sillä, joka tekee ensimmäisen siirron.
 • oikeus
  Eurooppalaisilla on oikeus tuoda julki mieltymyksensä, olivat ne millaisia hyvänsä. People in Europe are entitled to express or to demonstrate whatever preferences they have. Tästä voimme tehdä sen loogisen johtopäätöksen, että jokaisella kansakunnalla on oikeus tuoda esille valintojaan ja prioriteettejaan. As a logical consequence of this, every nation has the right to express choices and preferences. Irlannin hallituksella on myös oikeus ja velvollisuus puolustaa poliittisia ratkaisujaan, kun se katsoo sen asianmukaiseksi. The Irish Government too has a right and duty to defend its policy preferences, where it feels it is right to do so.

Sanan preference määritelmät

Esimerkit

 • He has a preference for crisp wines.
 • Can I keep my preferences when I upgrade to the new version of this application?
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja