BlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeTietovisat

Sanan valinta käännös suomi-englanti

 • choice
  us
  Choice without an alternative is no choice at all. Valinta ilman vaihtoehtoja ei ole mikään valinta. One's choice of partner is a purely individual choice. Kumppanin valinta on pelkästään yksilön valinta. I agree with you that the choice of Mr Romano Prodi was a good choice. Olen kanssanne samaa mieltä siitä, että Romano Prodin valinta oli hyvä valinta.
 • selection
  us
  The selection, however, was done elsewhere. Valinta tehtiin kuitenkin muualla. The selection of projects, in particular, is problematic. Ongelmallista on erityisesti hankkeiden valinta. In Amendment 15, it is not healing that is the focus, but selection. Tarkistuksessa 15 ei ole keskeistä parantaminen vaan valinta.
 • option
  us
  Choosing political groups over technical groups is the most transparent option. Tämän vuoksi kun valitaan poliittinen ryhmä teknisen ryhmän sijasta, se on samalla myös valinta avoimuuden puolesta. The proposed policy stems from the second option, but it is by no means the best choice. Toimintapolitiikkaa koskeva ehdotus perustuu toiseen vaihtoehtoon, mutta se ei ole millään muotoa paras valinta. The first principle: solidarity in the area of external border control is not an option, but an obligation. Ensimmäinen periaate on se, että rajavalvonnan alalla solidaarisuus ei ole vapaaehtoinen valinta vaan velvollisuus.
 • preference
  us
  Even meal preferences can say something about a person. Jopa aterian valinta voi kertoa henkilöstä. He has a preference for crisp wines.Can I keep my preferences when I upgrade to the new version of this application?
 • election
  us
  Her election has meant a lot to us Swedes. Tämä valinta on merkinnyt paljon meille ruotsalaisille. Election of a Vice-President of the European Parliament (vote) Euroopan parlamentin varapuhemiehen valinta (äänestys) The general election means that Pakistan is faced with a choice in 2007. Parlamenttivaalit merkitsevät, että Pakistanin on tehtävä valinta vuonna 2007.
 • pick
  us
  so many picks to an inchDont pick at that scab.He picked his nose.
 • trade-offIn writing, theres often a trade-off between being concise and being complete.
 • volitionOut of all the factors that can influence a person’s decision, none can match the power of his or her own volition

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja