HoroskooppiNauris.fiTietovisatTV-ohjelmatBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan valinta käännös suomi-englanti

 • choice
  us
  Choice without an alternative is no choice at all. Valinta ilman vaihtoehtoja ei ole mikään valinta. One's choice of partner is a purely individual choice. Kumppanin valinta on pelkästään yksilön valinta. I agree with you that the choice of Mr Romano Prodi was a good choice. Olen kanssanne samaa mieltä siitä, että Romano Prodin valinta oli hyvä valinta.
 • selection
  us
  The selection, however, was done elsewhere. Valinta tehtiin kuitenkin muualla. The selection of projects, in particular, is problematic. Ongelmallista on erityisesti hankkeiden valinta. In Amendment 15, it is not healing that is the focus, but selection. Tarkistuksessa 15 ei ole keskeistä parantaminen vaan valinta.
 • preference
  us
  Even meal preferences can say something about a person. Jopa aterian valinta voi kertoa henkilöstä. He has a preference for crisp wines.Can I keep my preferences when I upgrade to the new version of this application?
 • option
  us
  Choosing political groups over technical groups is the most transparent option. Tämän vuoksi kun valitaan poliittinen ryhmä teknisen ryhmän sijasta, se on samalla myös valinta avoimuuden puolesta. The proposed policy stems from the second option, but it is by no means the best choice. Toimintapolitiikkaa koskeva ehdotus perustuu toiseen vaihtoehtoon, mutta se ei ole millään muotoa paras valinta. The first principle: solidarity in the area of external border control is not an option, but an obligation. Ensimmäinen periaate on se, että rajavalvonnan alalla solidaarisuus ei ole vapaaehtoinen valinta vaan velvollisuus.
 • election
  us
  Her election has meant a lot to us Swedes. Tämä valinta on merkinnyt paljon meille ruotsalaisille. Election of a Vice-President of the European Parliament (vote) Euroopan parlamentin varapuhemiehen valinta (äänestys) The general election means that Pakistan is faced with a choice in 2007. Parlamenttivaalit merkitsevät, että Pakistanin on tehtävä valinta vuonna 2007.
 • pick
  us
  so many picks to an inchDont pick at that scab.He picked his nose.
 • trade-off
  In writing, theres often a trade-off between being concise and being complete.
 • volition
  Out of all the factors that can influence a person’s decision, none can match the power of his or her own volition
 • adoption
  Lebanon is not the best student at learning and cooperating with the ENP, but we cannot allow its adoption as if it were a strategy choice. Libanon ei ole ENP:n paras oppilas taitojen saamisessa ja yhteistyössä, mutta me emme voi sallia kumppanuuden hyväksymistä siten, että kyseessä olisi strateginen valinta. If an inter-country adoption takes place, whether within the EU or with the involvement of a third party, what is the process for the selection and preparation of children and parents? Jos kansainvälinen adoptio tapahtuu, joko EU:n sisällä tai siten, että siinä on mukana kolmas osapuoli, millainen on lasten ja vanhempien valinta- ja valmistautumisprosessi? A Chinese baby girl was given away for adoption.
 • artificial selection
 • choise
 • choosing
  Choosing from several flowers instead of one flower is unsuitable. Valinta useiden kukkien ja yhden kukan välillä ei ole tarkoituksenmukaista. The time at which she is here is not of her choosing but is the choice of your Bureau. Hän ei voi valita aikaa, jolloin hänen on oltava täällä, vaan se on puhemiehistön valinta.

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja