HoroskooppiBlogitVaihtoautotViihdeTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan punishment käännös englanti-suomi

  • rangaistusOnko tämä siis rangaistus niille, jotka ryhtyvät vastarintaan? Is this the punishment for resistance? Kuolemanrangaistus on erittäin julma ja epäinhimillinen rangaistus. The death penalty is a cruel and inhuman punishment. Kuolemanrangaistus on kaikkein julmin ja epäinhimillisin rangaistus. The death penalty is the most inhuman and savage punishment.
  • rankaiseminenPelkkä rankaiseminen ei kuitenkaan riitä. However, punishment alone will not suffice. Ja tämä rankaiseminen kuuluu pääasiallisesti kunkin jäsenvaltion oman oikeusjärjestyksen piiriin. And this punishment is really the responsibility of each Member State' s legal system. Yksi aloista, joilla Iran ei ole noudattanut kansainvälisiä sitoumuksiaan, on nuorisorikollisten rankaiseminen. One of the areas in which Iran is not living up to its international obligations is in the punishment of juvenile offenders.

Sanan punishment määritelmät

Esimerkit

  • a vehicle that can take a lot of punishment

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja