HoroskooppiTV-ohjelmatBlogitNauris.fiReseptitTietovisatVaihtoautot

Sanan sum käännös englanti-suomi

 • summa
  EU:n politiikka ei voi olla vain 27 maan kansallisen politiikan summa. EU policy cannot be merely the sum of 27 national policies. Kyseessä on erittäin pieni summa. That is a very small sum indeed. Kolmanneksi EU:n talouden tila ei ole yksinkertaisesti kansallisten tilanteiden summa. Third, the EU's economic health is not a simple sum of national situations.
 • laskea yhteen
 • laskutehtävä
 • määrä
  Se on todella huomattava määrä. This is indeed a considerable sum. Terveydenhuoltojärjestelmän parantamiseen on määrä osoittaa huomattava määrä rahaa. We expect to dedicate a considerable sum to improving the healthcare system. Edellä mainittu määrä on sellaisenaankin liian suuri. The aforesaid sum is already too generous.
 • summata
  Pääjohtaja Trichet'n puheenvuoro voidaan summata luvuksi 36, sillä niin monta Euroopan parlamentin jäsentä kuunteli hänen puhettaan. Mr Trichet's speech can be summed up by the number 36, because this is how many Members of the European Parliament were listening to his speech.
 • ynnätä
 • laskuesimerkki

Sanan sum määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja