ReseptitBlogitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautot

Sanan consume käännös englanti-suomi

 • kuluttaa
  Tämä parlamentti kuluttaa 200 000 tonnia hiilidioksidia joka vuosi. This House consumes 200 000 tonnes of CO2 each year. Sitä ei voi ostaa eikä kuluttaa samalla tavoin kuin tavallista kulutushyödykettä. It is not purchased or consumed like an ordinary, everyday consumer item. Romanian parlamenttirakennus kuluttaa yhtä paljon sähköä kuin 20 000 asukkaan kaupunki. Romania's Parliament Palace consumes as much power as a town with 20 000 inhabitants.
 • syödä
  Me kuluttajat emme halua syödä saastunutta ruokaa. As consumers, we do not want to eat contaminated food. Jos haluan syödä terveellisesti, niin tarvitsen kuluttajana näitä tietoja. If I am to eat healthily, then I, as a consumer, need this information. Jos eläinten rehut ovat turvallisia, kuluttajat voivat turvallisin mielin syödä eläinkunnan tuotteita. If animal feed is safe, then consumers feel safe when eating animal products.
 • kalvaa
  Mieltä on alkanut kalvaa epäilys.Häntä kalvaa parantumaton sairaus.Istukat kalvettiin oikeanmuotoisiksi kalvaimella.
 • hukuttaa
 • kulua
  Terveyteen liittyvän tilanteen kohdalla aikaa ei saisi kulua kovin kauan, ei kuluttajien eikä maanviljelijöiden kannalta. In view of the health situation, a particularly long period ought not to be allowed to elapse, out of consideration for both consumers and farmers. Meidän on niin ikään oltava tietoisia siitä, että uusien maksukorttien tullessa käyttöön voi kulua pitkähkö aika, ennen kuin kuluttaja tiedostaa mahdollisesti syntyvät uudet ongelmat. We should also be aware that when new means of payment are introduced, a long time may elapse before consumers become aware of the new problems which can arise. Maali kului parissa kymmenessä vuodessa pois.
 • riutua
  Nuotion riutuva hiillos.
 • tuhota
  Voin vakuuttaa teille, että aikomukseni ei ole tuhota toimivaa järjestelmää, jota kuluttajat pitävät hyvänä. I can assure you that it is not my intention to destroy something that works, that functions, something to which consumers are attached.
 • tuhoutua
  Ilman näitä parannuksia ala menettää kaiken uskottavuuden ja on vaarassa tuhoutua pikemminkin kuluttajien luottamuspulan kuin kilpailevan tuonnin takia. Without these improvements, the industry will lose all credibility and is in danger of being destroyed – by low consumer confidence rather than by competing imports. Tanskan energiahuoltojärjestelmä on ainutlaatuinen, koska se on kuluttajajohtoista, ja se on vaarassa tuhoutua, jos energiahuolto virtaviivaistetaan EU-mallin mukaan, joka on tuottajajohtoinen. The Danish energy supply system is unique because it is consumer-led, and there is a risk of that being destroyed if energy supply is to be streamlined according to an EU model which is producer-led.

Sanan consume määritelmät

Esimerkit

 • The power plant consumes 30 tons of coal per hour.
 • Baby birds consume their own weight in food each day.
 • Desire consumed him.
 • The building was consumed by fire.
 • In a materialistic society, individuals are taught to consume, consume, consume.
 • If you consume this product while in Japan, you may be subject to consumption tax.
 • The Internet has changed the way we consume news.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja