VaihtoautotTV-ohjelmatViihdeBlogitTietovisatReseptitHoroskooppi

Sanan then käännös englanti-suomi

 • sitten
  Sitten ja vasta sitten syntyy uusia työpaikkoja. Then and only then will new jobs be created. Kuulin ensin 33, sitten 30 ja sitten 43, ja tämä on hyvin epäselvää. I heard 33, then 30 and then 43, making it very unclear. Ensin se vei lapset, sitten vanhat ja sitten keski-ikäiset. First it took the children, then the old and then the middle-aged.
 • niin
  Jos työjärjestyksemme ei muuta salli, niin olkoon sitten niin. If that is all that our Rules allow, then so be it. Jos tämä laajentaa keskusteluamme, niin hyvä niin. If this enlarges our debate, then all well and good. On syytä pessimismiin, eikö niin? Should we be pessimistic then?
 • silloin
  Silloin, ja vain silloin, todellinen säästöpaketti voi toimia. Then, and only then, can real austerity packages work. Silloin me totesimme, että "hyvä on, unohdetaan se sitten". We then said 'OK, we will forget about it then'. Silloin teidän ei tarvitse alentaa hintoja 25 %: lla, sillä markkina-alue on silloin valtava. Then you will not need to reduce the 25 % because we will then have a huge market.
 • silloinen
  Vuonna 1994 silloinen UCLAF - OLAFin edeltäjä - perusti savuke-erikoisyksikön. Back in 1994 the then UCLAF - the predecessor of OLAF - set up a Cigarettes Task Force. Kiinnostavaa kyllä, myös silloinen Saksan liittotasavallan ministeri oli mukana valmistelutyössä. Interestingly, the then Federal Minister of the Federal Republic of Germany worked on this. Kuultuaan liikaa vastalauseita silloinen Euroopan yhteisö selitti, ettei patsaan pystyttämiseen ole rahaa. After a wave of protests the European Community, as it was then, explained that it could not afford it.
 • jolla
  Vain siten voimme löytää keinon, jolla kansat lähentyvät toisiaan. Only then can we truly find a way towards bringing peoples together. Sitten on olemassa Rifondazione-puolue, jolla on oma sanomalehtensä Liberazione. Then there is the Refoundation Party, which has its own newspaper, Liberazione. Silloin herää kysymys: onko tämä nyt se tapa, jolla toimielinten pitäisi kohdella toisiaan? We then wonder whether that is how both institutions should deal with each other.
 • jolle
  Silloin meillä on järjestelmä, jolle ei löydy vertaista koko maailmasta. Then, we shall have a system unlike any other in the world. Koko järjestely ei olisi silloin edes sen paperin arvoinen, jolle sopimus on kirjoitettu. The whole arrangement would then not even be worth the paper it was written on. Niiden ansiosta saamme järkevän ja tasapainoisen lainsäädännön, jolle on ominaista luovuus ja järkevät patenttisäädökset. We should then obtain intelligent, balanced legislation in which creativity and sound patent legislation have their place.
 • jonka päällä
 • jonka päälle
 • millä
  Sitten olisimme samalla tasolla kuin millä komissio nyt on. Then we would be at the same stage as the Commission is now. Silloin ihmiset näkevät ja kokevat sen, millä tavoin unioni toimii heidän alueellaan. Then people can see and experience how the Union is working in their region. Sen jälkeen meidän täytyy yksinkertaisesti kysyä, millä tasolla tämä säädös on tehokkaimmillaan. And then we need to ask simply at what level will this legislation be most effective?
 • mille
 • minkä päällä
 • minkä päälle
  Kuinka voidaan estää se, että alusten "hyvät" omistajat maksavat "huonojen" puolesta, minkä päälle tulevat vielä ne käytännön vaikeudet, joita liittyy tällaisen rahaston perustamiseen? Then, aside from the practical difficulties associated with the setting-up of such a fund, how can we prevent the 'good' shipowners from paying for the 'bad' ones?
 • se
  Silloin me totesimme, että "hyvä on, unohdetaan se sitten". We then said 'OK, we will forget about it then'. Vasta sitten voimme puhua heidän liittymisestään. Then, and only then, can we talk about their accession. Se keltainen siellä, juuri se, sen minä haluan.
 • toisaalta
  Toisaalta, demokratia ei ole täysin järjenmukaista. Then again, democracy is not strictly rational. Toisaalta on olemassa sivuvaikutuksia, joista ei täällä keskustella. But then there are the side effects which we do not discuss here. Toisaalta sisällön vuoksi ja luonnollisesti myös muodollisten seikkojen vuoksi. Firstly, for reasons of content and then, of course, also for formal reasons.

Sanan then määritelmät

  tv ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja