ReseptitVaihtoautotBlogitTietovisatHoroskooppiViihdeTV-ohjelmat

Sanan thorough käännös englanti-suomi

 • perinpohjainen
  Me muodostimme puheenjohtaja Prodin johdolla komission jäsenten ryhmän, jonka tehtävänä oli laatia perinpohjainen tilanneanalyysi. We then set up a Commissioners' group under President Prodi to make a thorough analysis. Meistä tuntuu, että tämä on hyvä tapa käynnistää perinpohjainen keskustelu, jonka tavoitteena on elvyttää Euroopan unioni. We feel that this is a good way to start a thorough debate aimed at the revival of Europe. Meidän on aloitettava perinpohjainen keskustelu perustuslaista ja sen merkityksestä Euroopan tulevaisuudelle. We must launch a thorough debate on the Constitution and what it means for the future of Europe.
 • perusteellinen
  Se on erittäin perusteellinen väliaikainen mietintö. It is a very thorough interim report. Se oli selvästi hyvin perusteellinen konferenssi. It is clearly a very thorough conference. Esittelijä oli huomaavainen, kohtelias ja perusteellinen. He was considerate, courteous and thorough.
 • läpikotainen
 • huolellinen
  Komission, Euroopan parlamentin ja Euroopan tilintarkastustuomioistuimen huolellinen raportointi ja perusteelliset tarkastukset paikan päällä ovat tästä syystä oleellisia. Careful reporting and thorough on-site investigations by the Commission, the European Parliament and the European Court of Auditors are therefore essential. Arvoisat parlamentin jäsenet, olen kuunnellut keskusteluanne kiinnostuneena, ja mielestäni siinä näkyy selvästi pitkäaikainen, huolellinen taustatyö ja laaja yksimielisyys. . Ladies and gentlemen, I have listened to your discussion with interest and I feel that it has emerged from a period of thorough preparation and that the consensus displayed in it is very strong.
 • laaja
  Tehtävä on ollut perusteellinen ja laaja, ja ehdotamme, että noin kolmasosa käsiteltävänä olevista 183 ehdotuksesta vedetään pois. It has been a thorough and extensive exercise and we propose to withdraw about one-third of the 183 pending proposals. Hyvät parlamentin jäsenet, mietintö on erittäin laaja-alainen ja perusteellinen, ja haluan kommentoida ainoastaan yhtä mietinnön kohtaa. Honourable Members, this is an extremely wide-ranging and thorough report, and I should merely like to comment on one of its paragraphs. Neuvosto kävi perusteellisen ja laaja-alaisen keskustelun unionin laajentumispolitiikasta kesäkuun Eurooppa-neuvoston toimeksiannon hengessä. The European Council conducted a thorough and wide-ranging discussion of the EU's policy on enlargement, in line with the mandate given it by the June European Council.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja