TV-ohjelmatTietovisatViihdeBlogitHoroskooppiVaihtoautotReseptit

Sanan laaja käännös suomi-englanti

 • comprehensive
  us
  Our approach to migration is comprehensive. Lähestymistapamme maahanmuuttoon on laaja-alainen. The report is, of course, very comprehensive. Mietintö on luonnollisesti melko laaja. We are working on a very comprehensive strategy. Olemme siis valmistelemassa hyvin laaja-alaista strategiaa.
 • vast
  us
  The USA has a vast biofuels programme. Yhdysvalloilla on laaja biopolttoaineohjelma. The role of the European administration is vast and complex. Euroopan hallinnon rooli on laaja ja monimuotoinen. The Danube Region is a very specific and indisputably vast territory. ECR-ryhmän puolesta. - (CS) Tonavan alue on erityislaatuinen ja kiistatta laaja alue.
 • wide
  uk
  us
  We have made wide-ranging offers. Olemme tehneet laaja-alaisia tarjouksia. Discussion must range far and wide. Keskustelun on oltava laaja-alaista. The plan has wide international backing. Suunnitelmalla on laaja kansainvälinen tuki.
 • ample
  us
  an ample housean ample amountan ample supply of water
 • extensive
  us
  It is a very extensive report. Se on hyvin laaja-alainen mietintö. I represent Scotland, which has extensive beef production. Edustan Skotlantia, joka on laaja naudanlihan tuottaja-alue. It depends on how complex or extensive it is. Se riippuu siitä, kuinka monitahoinen tai laaja-alainen se on.
 • widespreadIt is a genuine, widespread problem. Tämä on todellinen ja laaja ongelma. In addition, widespread famine is threatening. Lisäksi siellä on uhkana laaja nälänhätä. This is therefore far more serious and more widespread. Tämä on siis paljon vakavampaa ja laaja-alaisempaa.
 • board
  us
  It must be directed across the board and so made open and accessible to all. Se on kohdistettava laaja-alaisesti ja asetettava siten avoimesti kaikkien saataville. None of the large trading nations has yet resorted to across-the-board restrictions on trade and investment. Mikään suurista kauppaa käyvistä valtioista ei ole vielä turvautunut laaja-alaisiin kauppaa ja investointia koskeviin rajoituksiin. The question that you raise with regard to development projects is becoming an increasingly across-the-board one. Kehityshankkeisiin liittyvästä kysymyksestänne on tulossa entistä laaja-alaisempi.
 • broad
  us
  A broad-based effort is necessary. Tarvitsemme laaja-alaisia ponnisteluja. Let it be just such a broad debate. Antakaa keskustelun olla laaja. He has the broad support of our group. Hänellä on ryhmämme laaja tuki.
 • large
  uk
  us
  Overall it is a very large industry. Toimiala on kaiken kaikkiaan hyvin laaja. Russia is a large country.   The fruit-fly has large eyes for its body size.   He has a large collection of stampsGetting a car tricked out like that will cost you 50 large.
 • large-scaleYou cannot make the same large-scale, expensive investments in every country. Samoja laaja-alaisia ja kalliita investointeja ei voida toteuttaa jokaisessa valtiossa. Large-scale and strategic investments in the countries of origin are necessary. Tarvitaan laaja-alaisia ja strategisia investointeja alkuperämaihin. Large-scale agriculture depends on these substances for the production of crops. Laaja-alainen maanviljely tarvitsee näitä aineita kasvien tuotantoon.
 • sweepingThe EU does not need further sweeping and expensive projects. Euroopan unioni ei tarvitse enempää laaja-alaisia ja kalliita hankkeita. Such an opportunity is far-ranging and wide-sweeping and is open to almost unlimited interpretation. Tällainen mahdollisuus on kauaskantoinen ja laaja-alainen, ja sitä voidaan tulkita lähestulkoon miten vain. I would like to see it in the Statute in something like the way he suggests, but frankly the provisions there strike me as much too sweeping, covering far too much. Sen tulisi olla mukana ohjesäännössä jotakuinkin jäsen Rothleyn ehdottamassa muodossa, mutta rehellisyyden nimissä sitä koskevat määräykset vaikuttavat minusta kovin ylimalkaisilta ja laaja-alaisilta.
 • thorough
  uk
  us
  It has been a thorough and extensive exercise and we propose to withdraw about one-third of the 183 pending proposals. Tehtävä on ollut perusteellinen ja laaja, ja ehdotamme, että noin kolmasosa käsiteltävänä olevista 183 ehdotuksesta vedetään pois. Honourable Members, this is an extremely wide-ranging and thorough report, and I should merely like to comment on one of its paragraphs. Hyvät parlamentin jäsenet, mietintö on erittäin laaja-alainen ja perusteellinen, ja haluan kommentoida ainoastaan yhtä mietinnön kohtaa. The European Council conducted a thorough and wide-ranging discussion of the EU's policy on enlargement, in line with the mandate given it by the June European Council. Neuvosto kävi perusteellisen ja laaja-alaisen keskustelun unionin laajentumispolitiikasta kesäkuun Eurooppa-neuvoston toimeksiannon hengessä.

Sanan laaja määritelmät

 • suuri alueeltaan tai vaikutukseltaan

Esimerkit

 • Suomi on laaja maa.
 • Yli äyräiden kohonnut vesi aiheutti laajat tuhot.
 • Sanotaan, että Pohjanmaalla on laajat lakeudet.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja