VaihtoautotViihdeHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan unfortunately käännös englanti-suomi

  • valitettavastiValitettavasti sitä muutettiin. Unfortunately, it was amended. Kuolemaan näistä johtaa valitettavasti 1000. Unfortunately, 1 000 are fatal. Valitettavasti tosiasia on tämä. Unfortunately, that is the case.
  • ikävä kylläMutta ikävä kyllä näin ei ole. Unfortunately, that is not the case. Aivan oikein: kansalaisemme, ikävä kyllä. Exactly: our citizens, unfortunately. Ikävä kyllä tietomme niistä on vähäistä. Unfortunately, little information exists.
  • harmillistaOn harmillista, että tällä kerralla kevät oli jo alkanut. Unfortunately, spring had already started this year. Tämä on harmillista, koska olen vakuuttunut siitä, että Eurooppa tarvitsee tällaista perusteellista ja laajaa sosiaalista ja taloudellista koordinointia. Unfortunately, for I am convinced that Europe is in need of such sound and broad socio-economic coordination. On harmillista, että meillä ei ole omaa eurooppalaista rekisteriä, sitä ei ole saatu aikaan, mikä on valitettavaa, mutta näin asia on. Unfortunately, we do not have our own European registration requirements, which is a most regrettable state of affairs.
  • harmillista kyllä
  • kyllä
    Mutta ikävä kyllä näin ei ole. Unfortunately, that is not the case. Aivan oikein: kansalaisemme, ikävä kyllä. Exactly: our citizens, unfortunately. Ikävä kyllä tietomme niistä on vähäistä. Unfortunately, little information exists.

Sanan unfortunately määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja