HoroskooppiBlogitTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotViihdeTietovisat

Sanan amable käännös espanja-suomi

  • ystävällinenLahjan antaminen oli puheenjohtajavaltio Italialta erittäin ystävällinen ele. Ha sido un gesto muy amable por parte de la Presidencia italiana. Hän on ollut erittäin ystävällinen komissiolle ja ymmärrän miksi. Se ha mostrado muy amable con la Comisión y puedo entender por qué. – Arvoisa puhemies, olette hyvin ystävällinen antaessanne minun käyttää puheenvuoron. – Señor Presidente, es muy amable de su parte que me conceda la palabra.
  • herttainenHänen puheenvuoronsa oli lyhyt ja herttainen, mutta tässä vaiheessa suurin osa puheista onkin jo pidetty. Su intervención ha sido breve y amable, pero a estas alturas ya se ha dicho casi todo. herttaisin tuntemani ihminenkissan- ja koiranpennut ovat niin herttaisia
  • rakastettava
  • auttavainen
  • kilttiPankki ei ole usein ollut niin ”kiltti” kuin sen pitäisi olla. En muchas ocasiones, el banco no ha sido tan "amable" como debiera. Olisitteko niin kiltti ja kertoisitte vielä lyhyesti, miten me menettelemme tässä kokouksessa? Tal vez podría adelantarnos brevemente, si es tan amable, que procedimiento se va a seguir en dicha reunión.
  • kivaOlen tutustunut moniin kivoihin ihmisiin tänä kesänä.Lapsena oli aina kiva mennä Linnanmäelle.kivan näköinen
  • mukavaKomission jäsen Frattini on oikein mukava mies, joskin hieman liian innokas. Haluaisin kovasti uskoa häntä, kun hän kertoo, ettei Euroopassa ole ollut tällaisia vankiloita. El Comisario Frattini es un hombre muy amable, puede que demasiado entusiasta, y me gustaría mucho creerle cuando nos dice que no han existido prisiones de este tipo en Europa. Matti on mukava poika.Meillä on mukava etumatka kilpailijoihin nähden.
  • myötätuntoinen
  • sympaattinen

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja