ReseptitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeBlogitTietovisat

Sanan mundo käännös espanja-suomi

  • maailmaVapaamman kaupan maailma on vapaampi maailma. Un mundo con un comercio más libre es un mundo más libre. Maailma on lisäksi muuttumassa. El mundo, además, está cambiando. EU ei kuitenkaan ole yksin koko maailma. Después de todo Europa no está sola en el mundo.
  • maaSe on maailman suurin islamilainen maa. Es el mayor país musulmán del mundo. Luokaamme pyhä maailma sen jälkeen, kun ihmisestä on tullut pyhä ihminen. Hagamos un mundo santo donde el hombre se convierte en la persona santa. Tämän vuoksi Costa Rica on maailmassa suuri maa. Eso convierte a Costa Rica en un gran país en el mundo.
  • maailmankaikkeusEi koko maailmankaikkeus juonittele sitä vastaan, päinvastoin se joskus itse kaivaa maata tulevaisuutensa alta eurooppalaisena valtiona. No conspira todo el mundo contra Turquía, señorías; por el contrario, en ocasiones es ella misma la que pone obstáculos a su perspectiva europea.
  • maapalloNiin kauan kuin on ollut maapallo, on ollut myös muuttoliikkeitä. Desde que el mundo es mundo ha habido migraciones. Maapallo ei siitä huolimatta lakannut pyörimästä, eikä myöskään kaupankäynti pysähtynyt. La Tierra no paró de girar por ello, como tampoco el mundo de comerciar. Meidän on Euroopassa ymmärrettävä, että maapallo ei ole litteä ja että osallistumme maailmanlaajuiseen kilpailuun. Europa debe darse cuenta de que el mundo no es plano y de que nos hallamos inmersos en una competencia global.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja