ReseptitViihdeHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatBlogitVaihtoautot

Sanan cher käännös ranska-suomi

 • rakas
  Olette kuin hirviö Amphisbaena, joka oli niin rakas Césairille. Vous êtes comme l'amphisbème, cher à Césaire. Ilman rahaa se ei onnistu! Sen te tiedätte, rakas kollega van Velzen. Sans argent, cela ne va pas, comme vous le savez, cher collègue van Velzen. Olen myös kiinnittänyt huomiota siihen, että rakas ystäväni jäsen Dell'Alba on saanut eriävän mielipiteensä painetuksi lausuntoni liitteeksi. J'ai également noté que mon cher ami député M. Dell'Alba avait fait imprimer ses rouspétances en annexe à mes remarques.
 • kallis
  Se on liian pitkän tähtäimen hanke ja liian kallis. Le délai est trop long et cela coûte trop cher. Siitä on tulossa varsin kallis kerho. Et ce club devient de plus en plus cher. 60 euroa maksava Schengen-viisumi on liian kallis valtaosalle valkovenäläisistä. 60 euros le visa Schengen, c'est trop cher pour la majorité des Bélarussiens.
 • arvoisa
  Arvoisa puhemies, hyvät kollegat. - Monsieur le Président, chers collègues. Arvoisa neuvoston puheenjohtaja, se on ainoa keino. C'est le seul moyen, cher amis du Conseil. Arvoisa puhemies, arvoisat kollegat. - Monsieur le Président, chers collègues.
 • arvon
  Pyydän anteeksi, arvon herra, mutta voisitteko käyttäytyä vaihteeksi parlamentaarikon tavoin? Je vous en prie, cher collègue, comportez-vous donc une fois comme un parlementaire. Komissio on arvioinut sen rahallisen arvon nousevan yli 500 miljardiin frangiin vuosina 1999-2006. Nous sommes opposés à un tel élargissement, qui coûterait d'ailleurs fort cher à nos nations. Mutta emme voi kuitenkaan olla panematta merkille, että nämä muutokset ovat vain pieni osa siitä, mitä naisten ja miesten välisen tasa-arvon valtavirtaistamisessa vaaditaan. Nous ne pouvons toutefois pas nous empêcher de remarquer que ces changements ne représentent qu'une goutte d'eau par rapport à ce qu'implique l'intégration transversale de la dimension de genre.
 • hyvä
  Hyvä kollega, puheaikanne on päättynyt. Cher collègue, votre temps de parole est épuisé. Hyvä Phillip, me kaikki tulemme kaipaamaan sinua. Cher Phillip, tu nous manqueras à tous. Hyvät kollegat, tästä on hyvä jatkaa. Telle est la voie à suivre, chers collègues.
 • arvokas
  Näin hukattiin yhden vuoden arvokas työ. Voilà comment gâcher un an de travail précieux. Hyvät naiset ja herrat, pyydän teitä hyväksymään mietinnön, joka ei ole täydellinen, mutta joka on hyvin arvokas mietintö, josta voimme olla ylpeitä ja joka on hyvä työväline. Je vous invite, chers collègues, à avoir non pas un rapport parfait, mais un rapport très honorable, dont nous puissions être fiers et qui soit un bon outil de travail. Asunnot ovat aika arvokkaita nykyään.
 • tärkeä
  Hyvät parlamentin jäsenet, tämä on tärkeä asia. Il s’agit d’une question importante, mes chers collègues. Tämä on keskeinen ja erittäin tärkeä kohta. Madame la Présidente, chers collègues, ne vous énervez donc pas ! Arvoisat kollegat! Tämä on todellakin tärkeä mietintö. Chers collègues, c'est vraiment un rapport important.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja