VaihtoautotHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatTietovisatBlogitViihde

Sanan loi käännös ranska-suomi

 • laki
  Käännettynä se tarkoittaa, että laki on kova, mutta se on kuitenkin laki. Elle signifie que la loi est dure, mais c'est la loi. Tämä on Jumalan laki ja luonnonlaki. Il s'agit d'une loi de Dieu, d'une loi de la nature. Tällä lailla on nimikin, ja se on viidakon laki. Cette loi porte un nom, c’est la loi de la jungle.
 • lainsäädäntö
  Lainsäädäntö on yksiselitteinen ja sitova. La loi est sans équivoque et contraignante. Lainsäädäntö ei kuitenkaan toimi. La loi ne fonctionne cependant pas. Meillä on täysin toimiva tekijänoikeuksia koskeva lainsäädäntö. Nous avons d'excellentes lois sur les droits d'auteur.
 • lakiesitys
  Aihe: Turkin joukkotiedotusvälineitä koskeva lakiesitys Objet : Projet de loi sur les médias en Turquie Tästä huolimatta Bahatin lakiesitys pahentaisi tilannetta entisestään. Mais le projet de loi Bahati rend les choses pires encore. Edellä mainittu lakiesitys saattaa tosiaan putkahtaa uudelleen esiin hetkellä millä hyvänsä. Le projet de loi déjà évoqué peut effectivement resurgir à tout moment.
 • sääntö
  Healeylla oli sääntö, jota kutsuttiin kuoppasäännöksi. M. Healey avait une formule que nous appelions «loi des trous». En sano tästä asiasta enempää, tuollainen on ihmisoikeusmietinnön kaltaisissa tehtävissä enemmän sääntö kuin poikkeus. J’en resterai là à ce sujet, c’est un peu la loi de ce genre d’exercice qu’est le rapport sur les droits de l’homme. Tiedämme yhtä kaikki, ettei tämä itse määrittelemämme enimmäismäärä ole kiveen kirjoitettu pysyvä sääntö. Ceci étant dit, cependant, nous savons que le plafond que nous nous imposons n’a pas force de loi et qu’il n’est ni irréfutable, ni figé.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja